IMAJU GLAVU I REP

LIJEPA NAŠA Najljepša hrvatska nogometašica savjetuje izbornika Antu Čačića: Ubrzajte igru!

Piše: Maurizio NovoselObjavljeno: 16. lipanj 2016. 19:07

Križevčanka Tihana Nemčić (28), negdašnja nogometna reprezentativka i trenerica mladih reprezentacija, odradila je uspješnu sezonu u elitnoj talijanskoj futsal ligi u dresu Breganzea. Iznimno je zadovoljna i nada se da će i ubuduće igrati u Italiji jer ponuda za najljepšom hrvatskom nogometašicom - koja je uvrštena među krasotice talijanskog prvenstva, skupa s atraktivnim strankinjama, napose Brazilkama - ne nedostaje.

Tihana se od lopte i knjige ne može odvojiti ni u natjecateljskom predahu. Priprema doktorat na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, kapetanica je sveučilišne postave koja će u srpnju nastupiti na Europskim sveučilišnim igrama.

Nogomet joj je u krvi od malih nogu i s posebnom pozornošću prati Vatrene na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Turska je uspješno svršena priča, na redu je Češka, koja nije nimalo bezazlen suparnik.

- Prethodnu utakmicu taktički smo dobro odradili, defenzivno i ofenzivno, dosta je naših igrača sudjelovalo u završnici napada. U potpunosti smo zaustavili njihove glavne igrače. S Češkom trebamo zadržati tu razinu, ali smatram da u sredini uz pomoć Brozovića i Rakitića moramo ubrzati igru i uzdati se u Modrićevu kreativnost. Vjerujem u pobjedu. Ovo je momčad koja ima glavu i rep, momčad za velike dosege - rekla nam je zgodna Križevčanka.

Linker
25. travanj 2024 14:39