Screenshot (YouTube)
U SREDIŠTU NOGOMETNE GROZNICE

LUDILO PRED UTAKMICU KARIJERE! Hrvatski trener sklonio igrače od euforičnih navijača: 'U pola sata klub je dobio milijun i pol zahtjeva za ulaznice'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 09. studeni 2018. 23:03

U teheranskom hotelu Evin ekipa iranskog Persepolisa kojeg vodi hrvatski stručnjak Branko Ivanković priprema se za sutrašnju uzvratnu utakmicu finala azijske Lige prvaka koja će se u subotu po europskom vremenu odigrati u 16:00 sati na nacionalnom stadionu Azadi. Prvi je susret, podsjetimo, završio s 2:0 za Kashimu.

Dok pijemo kavu s trenerom Ivankovićem nakon što je održao sastanak s igračima,ne primjećujemo nikakvu nervozu na njemu iako sutrašnju utakmicu započinje bez standardnog igrača Siamaka Nematija (desno krilo), piše Slobodna Dalmacija.

Screenshot: FC Persepolis

- Nemati je bez razloga isključen na prvoj utakmici u Tokiju, nakon što mu je kineski sudac dao dva žuta kartona, a Omid Alishah koji je trebao biti njegova zamjena na sutrašnjoj utakmici ozljedio je gležanj na treningu prije 3 dana. Zbog općeg navijačkog ludila koje kao što i sami vidite vlada Teheranom, ekipu sam nakon prve utakmice odlučio skloniti 3 dana u Dubai kako bi se u miru pripremali. Mi unatoč teškoćama moramo dobiti Kashimu, jer nisu bolja ekipa od nas. Odmah ćemo ih krenuti napasti uz podršku 80 000 navijača i nadam se ćemo ih do kraja utakmice uspjeti slomiti i osvojiti Ligu prvaka. Administracija Persepolisa je samo u pola sata od kada su ulaznice puštene dobila zahtjev za milijun i pol ulaznica, što je uzrokovalo pad servera kluba i potpuno je jasno da nažalost mnogi od njih ne mogu gledati utakmicu uživo na stadionu."

Na moju konstataciju da je dao prejak trening igračima prije utakmice Branko se nasmijao i rekao da je to uobičajni lakši trening i da očito ne gledamo Persepolis.

Branku je došlo iz Hrvatske 8 prijatelja na utakmicu,a tatu nisu htjeli ostaviti samoga u najvažnijem trenutku njegove karijere ni njegova kćer Mia i sin Hrvoje.

Razgovarali smo i sa kapetanom Persepolisa Seyed Jalalom Hosseinijem i legendarnim vratarom Alirezom Beiranvandom koji su nam rekli da nema sumnje tko će osvojiti ligu prvaka.

Hosseini kaže: "Persepolis kradu suci u iranskom prvenstvu, pa smo bili prvi. Zašto ne bi bili prvi i u Aziji unatoč što su te krađe 10 puta teže.'

Linker
19. travanj 2024 20:42