Reuters / Sergio Perez Livepic
IMPRESIVNA PREDSTAVA

LUKA MODRIĆ ODUŠEVIO NOGOMETNI SVIJET, NAKLONILA MU SE I LEGENDA MANCHESTER UNITEDA 'Odigrao je magistarski, izvrsno...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2017. 12:37

Real Madrid plasirao se u finale Lige prvaka usprkos 2:1 porazu na gostovanju kod Atletica, ali 'Kraljevski klub' je bio na velikim mukama na samome startu. Atletico je zabio dva gola u razmaku od četiri minute i u 16. minuti je već vodio s 2:0, dakle bio je gol nadomak izjednačavanja rezultata iz prve utakmice.

Ali onda je bljesnuo Benzema koji je uz korner-liniju sjajno predriblao trojicu, uputio loptu Kroosu, a kasnije je Isco zabio iz odbijanca. Bio je to trenutak kada je Real utišao sve nade publike na Vicente Calderonu.

Španjolski mediji dan nakon Realovog plasmana u finale označavaju trojicu igrača Reala ključnima za prolaz u finale - Benzemu, Isca i - Luku Modrića.

"Benzemina čarolija zasjenila briljantnog Isca i Modrića", naslov je koji donosi španjolska Marca. U nastavku navodi kako je 'Isco zabio gol i pokazao driblerske vještine, dok je Modrić odigrao magistarski".


Gol anulado

"Luka Realu donosi kreativnost i hladnokrvnost. Pokrivao je cijeli teren i bio je savršen u posjedu lopte. Lakoćom je kontrolirao igru i razbijao Atleticovu vezu", navodi španjolski list, dok je 80% čitatelja Marce igru hrvatskog veznjaka u anketi na uzorku od 9000 glasova ocijenilo 'izvrsnom'.


Fantastic play by Luka Modric

S ocjenom Marce slaže se i Rio Ferdinand, bivši kapetan Manchester Uniteda.

"Za mene su Isco i Modrić bila dvojica najboljih igrača na travnjaku. Fantastična izvedba dvojice nogometaša na vrhuncu svoje igre", komentirao je Ferdinand za BT Sport.

Linker
25. travanj 2024 07:06