REUTERS
KOD NJEGA NEMA TAJNI

MANDŽO NAKON OVOGA MOŽE MIRNO SPAVATI Veliki šef koji je javno iskritizirao Marka Pjacu ponovno dokazao da nema dlake na jeziku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2017. 12:47

Zahvaljujući Mariju Mandžukiću Juventus se nastavio utvrđivati na prvom mjestu talijanskog prvenstva. Hrvatski napadač načeo je subotnjioj utakmicii 26. kola goste iz Empolija u 52. minuti, a pobjedu je potvrdio Alex Sandro. Na kraju ipak lako odrađen posao nakon mučenja u portu.

Trener Juventusa Massimiliano Allegri je u svom stilu prokomentirao pobjedu i nastupe pojedinih igrača.

"Nije to bila lagana utakmica, jer došla nam je netom nakon teškog ogleda protiv Porta u Ligi prvaka. Međutim, igrači su to odradili vrlo dobro. Trgnuli smo se nakon prvog poluvremena, zabili ta dva gola, a mogli smo i još koji. Kad pogledamo unazad žao nam je što smo primili onaj pogodak protiv Palerma, inače bi imali sedam uzastopnih utakmica bez primljenog gola".


slowmotion goal-line

Poznato je da Allegri nema dlake na jeziku, potvrdio je to i Marka Pjaca u velikom intervjuu za Sportske novosti ove subote, a Talijan se niti nakon Empolija puta nije ustručavao javno reći što misli o svojim igračimam, bilo to negativno ili pozitivno.

Marka Pjacu je javno iskritizirao nakon lošeg nastupa u predzadnjem kolu, isto mu je to rekao u svlačionici, a sada je jednako otvoreno, samo pozitivno, progovorio i o Mandžukiću i o Pjaci.

"Mandžukić je taj koji ima fizičku premoć, ali ima i tehniku, i uz to je posebno dobar u prekidima. Paulo Dybala je odigrao puno utakmica, sljedeća nas čeka već u srijedu, zato da ga odmaram", rekao je Allegri i progovorio o sukobu sa Leonardom Bonuccijem koji se vratio u momčad nakon suspenzije.

"Postoje neke stvari i neki trenuci kada trener jednostavno treba pustiti da se sve odvije svojih tokom. Najvažnije je da takve situacije procjenjujemo hladne glave, jer ako dopustite emocijama da vas odnesu, to neminovno vodi u nove pogreške. Bonuccijev povratak je dobro prošao, upisao je dobar nastup i to je kraj priče. Takve stvari se događaju tijekom svake sezone, ali problem je kad se to sazna i kad o tome priča i razglaba cijeli svijet. Da je sve ostalo u svlačionici, vjerojatno bi sve prošlo drugačije".

Marko Pjaca dobio je tek pet minuta, iako je bio junak susreta protiv Porta...

"U ovoj utakmici mi je više odgovarao Cuadrado. Marko je još mlad, mora puno učiti, ali sviđa mi se njegov stav, kao i ono što sam vidio na travnjaku, i u napadu i u obrani", zaključio je britki Allegri.

Linker
20. travanj 2024 01:08