Tullio M. Puglia/Getty Images
PONOVNO U AKCIJI

MANDŽUKIĆ ODRŽAO OBEĆANJE I RAZVESELIO NAVIJAČE JUVENTUSA Trener ga odmah baca u vatru! Allegri najbolje opisao koliko im Hrvat znači za igru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2019. 22:26

Mario Mandžukić vraća se u sastav Juventusa za subotnju utakmicu protiv Parme.

Iako su postojali strahovi da će hrvatski napadač pauzirati nekoliko mjeseci zbog ozlijede lijevog bedra, to srećom u konačnici nije bio slučaj i Super Mario bit će spreman za 22. kolo.

Juventus se ovog siječnja nije pojačavao pa tako možemo bez zadrške reći da je Massimiliano Allegri najveće pojačanje dobio u Mandžukićevom povratku koji će mu sigurno dobro doći za predstojeće dvoboje, pogotoveo one s Atletico Madridom u Ligi prvaka

"Radim naporno na tome da se vratim svojim suigračima za nekoliko tjedana", sredinom je prvog mjeseca ove godine obećao Mario i, kao što vidimo, svoje obećanje održao.

Soccer Football - Serie A - Parma v Juventus - Stadio Ennio Tardini, Parma, Italy - September 1, 2018   Juventus' Mario Mandzukic celebrates scoring their first goal   REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS

Odmah u vatru

"Mandžukić se vraća u napad, a ja moram odlučiti tko će započeti utakmicu uz njega i Ronalda. Bit će to netko od Dybale, Bernardeschija ili Douglasa Coste", otkrio je Allegri.

Juventus je ove srijede u Bergamu doživio težak poraza od Atalante (3-0) koji ih je koštao prolaska u polufinale Kupa, koliko je Mandžo tu nedostajao najbolje će objasniti iduća izjava Juveovog stratega:

"Potpuno je normalno zeznuti utakmicu ili dvije kroz cijelu sezonu. Teško je uvijek pobjeđivati, a u Bergamu smo bili bez Mandžukića, napadača koji razvuče protivničku momčad. U toj utakmici je naše kretanje bilo loše i puno pogrešaka", objasnio je Allegri.

Mandžukić je ove sezone u 21 utakmici postigao devet golova uz četiri asistencije. Naglasimo i kako Juventus još uvijek ne može računati na Giorgija Chiellinija i Leonarda Bonuccija.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 03:18