START ZA ZATVOR

MNOGI BI NAKON OVOG NA NOSILIMA NAPUSTILI TEREN, ALI NE I MANDŽO! ON IGRA I S RUPOM U NOZI Pogledajte brutalan start koji je rasjekao nogu Vatrenog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2018. 00:21

U Milanu se odigrao veliki derbi u sklopu 35. kola Serie A, a od prve minute su na teren istrčala trojica hrvatskih reprezentativaca.

Na strani Intera tako su se u prvih jedanaest našli Ivan Perišić i Marcelo Brozović, dok je kod Juvea u udarnoj postavi naš napadač Mario Mandžukić.

Upravo je Mandžukić odigrao ulogu u jednoj od ključnih situacija s ove utakmice. Naime, na nogu 'Vatrenog' u 15. minuti susreta startao je Matias Vecino, a sudac Orsato je nakon pregledavanja VAR-a Urugvajcu bez razmišljanja pokazao izravni crveni karton.

Da je start bio namjeran, ali i opasan po Hrvata najbolje pokazuju fotografije i video koji donosimo u članku.

Iz priloženog možemo vidjeti kako je iz Mandžukićeve noge odmah potekla krv, a bolji pogled pokazat će i ozbiljniju posjekotinu malo poviše gležnja. Hrvatski as igrao je sve do 67. minute kada ga je zamijenio Federico Bernardeschi.

Konačni rezultat u ludoj i dramatičnoj utakmici bio je 3:2 za goste koji su tako ovom pobjedom napravili veliki korak prema novom naslovu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 12:24