Epsilon/Getty Images
U SJAJNOJ FORMI

NAVIJAČI PONOVNO ODALI PRIZNANJE NIKOLI VLAŠIĆU Hrvatski veznjak u najnovijem izboru iza sebe ostavio poznatog golmana i talentiranog Slovenca

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 08. prosinac 2018. 09:36

Nikola Vlašić (21) i treći je put u nizu u izboru navijača izabran za igrača mjeseca u moskovskom CSKA. Ovaj put hrvatski je veznjak u ovom izboru iza sebe ostavio iskusnog golmana Akinfejeva, te mladog (19) slovenskog defenzivnog veznjaka Jaku Biola.

Nikola Vlašić je u mjesecu studenome odigrao ukupno pet utakmica za moskovsku momčad, a ukrasio ih je pogotkom u porazu protiv Plzena (1:2), te asistencijom u pobjedi (2:0) na gostovanju u Groznom. Dovoljno da ga navijači još jednom prepoznaju kao prvog igrača momčadi. Koliko je Vlašić cijenjen i prepoznat u Rusiji potvrdit će i podatak da je u 13 prvenstvenih nastupa dva puta bio proglašen za najboljeg igrača kompletnog kola.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group G - CSKA Moscow v Real Madrid - VEB Arena, Moscow, Russia - October 2, 2018  CSKA Moscow's Nikola Vlasic scores their first goal   REUTERS/Sergei Karpukhin
REUTERS/Sergei Karpukhin

Međutim, prosinac mladi Hrvat nije otvorio tako dobro. Na gostovanju kod Rostova (0:0) promašio je jedanaesterac za pobjedu. Inače, do zimske stanke, koja je u Rusiji vrlo duga, Vlašića čekaju još dvije utakmice. U subotu prvenstveno gostovanje u Krasnojarsku, a u srijedu posljednja utakmica u skupini Lige prvaka kod Real Madrida na stadionu Santiago Bernabeuu.

Linker
23. travanj 2024 16:07