REUTERS/Albert Gea
NAKON VELIKE POBJEDE

'NEKAD PIJEM KAVU UJUTRO I JEDNOSTAVNO SE SMIJEM TOME ŠTO PIŠU O MENI!' Evo kako je Rakitić komentirao najvruću priču o velikom transferu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2019. 09:22

U 25. kolu španjolske La Lige Barcelona je slavila na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán protiv domaćina Seville 4:2. Još je jednom briljirao i čudesnu utakmicu odigrao kapetan Barce Lionel Messi, postigao je fantastična tri pogotka te asistirao Luisu Suarezu za četvrti.

Hrvatski dokapetan Ivan Rakitić i na ovom je susretu odigrao zapaženu rolu, a posebno se istaknuo kod prvoga Messijeva gola kada je majstorski asistirao argentinskom čarobnjaku za jedan od najljepših pogodaka sezone.

Nakon utakmice Raketa se osvrnuo na sve učestalija medijska nagađanja o njegovu nastavku karijere. Naime, Rakitić se sve češće spominje u kontekstu potencijalnoga transfera u milanski Inter, a novinar ESPN-a otkrio je kako je hrvatski veznjak prokomentirao cijelu situaciju:

"Smijem se na sve vijesti koje se objavljuju u vezi nastavka moje karijere. Ovdje imam ugovor na još tri godine. Imponira mi što se veliki svjetski klubovi zanimaju za mene, ali ja sebe vidim samo u Barci. Ponekad jednostavno popijem kavu ujutro i nasmijem se na sve što se piše o meni", zaključio je ovu priču Ivan Rakitić.

Linker
20. travanj 2024 07:07