Alen Halilović
 Thomas Eisenhuth/Bongarts/Getty Images
PIŠE GAZZETTA DELLO SPORT

NEOČEKIVANA PONUDA ZA ALENA HALILOVIĆA Hrvatskom veznjaku otvorila su se iznenada vrata u Serie A, Mandžukića žele u Turskoj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2017. 17:22

Od otvaranja siječanjskog prijelaznog roka u medijima svako malo osvanu informacije vezane uz potencijalni transfer nekog hrvatskog nogometaša. Ovoga puta osvanula je vijest o mogućem transferu Alena Halilovića (20).

Lansirala ju je ugledna Gazzetta dello Sport koja piše da je interes za dovođenje 20-godišnjeg veznjaka pokazala Roma, drugoplasirana momčad Serie A.

Navodno u rimskom klubu u Haliloviću vide dobru alternativu za Mohameda Salaha koji je trenutno na Afričkom kupu nacija s egipatskom reprezentacijom.

U Bundesligi se Halilović muči, trener Markus Gisdol mu daje minutažu na kapaljku, a prelaskom u Serie A teško da bi imao manju minutažu nego u HSV-u u kojem je ove sezone skupio svega 164 minute u sedam utakmica. Podsjećamo, od ranije je poznat interes španjolskih klubova za hrvatskog veznjaka, Espanyola, Villarreala i Celte.

U međuvremenu su iz Turske pokazali interes za dovođenjem Marija Mandžukića. Lokalni mediji tako prenose kako je hrvatski napadač na meti Bešiktaša, ali nepoznato je koliko je istanbulski velikan spreman ponuditi.

Linker
24. travanj 2024 04:06