REUTERS
JUVENTUS U PROBLEMIMA

NIJE DOBRO, MARIO MANDŽUKIĆ PROPUŠTA VELIKI GRADSKI DERBI! 'Mandžukić ima groznicu, temperaturu i poslao sam ga kući'

ITALIJA Juveov trener Allegri morat će se snaći bez hrvatskog napadača
Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 18. veljača 2018. 09:17

U 9. minuti prve utakmice osmine finala LP s Tottenhamom sve izgledalo bajno i krasno. Na semforu torinske Allianz Arene stajalo je 2:0 za domaćina, tribine su slavile Higuaina, ali završilo je 2:2. No, Bianconeri se brzo moraju “prešaltati” na Serie A. Danas je na rasporedu Derby della Mole. Torino će pokušati iskoristiti eventualne slabosti gradskog rivala, koji će ovom prilikom biti bez Marija Mandžukića.

- Mandžukić ima groznicu, temperaturu i poslao sam ga kući. Bernandeshi ima problema s mišićem, za sada je na dispoziciji, ali nisam siguran hoćemo li ga koristiti - rekao je Juveov trener Allegri pa dodao:

- Ako Bernandeschi ne bude mogao igrati naći ću zamjenu, nešto ćemo smisliti. Inače, Dybala je u dobrom stanju, ali ne dovoljno dobrom da krene od prve minute. Smatram da ima snage za pola sata igre.

Britain Soccer Football - Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final - The National Stadium of Wales, Cardiff - June 3, 2017 Juventus coach Massimiliano Allegri after the match Reuters / John Sibley Livepic
Reuters / John Sibley Livepic

Opsesija nije dobra

Allegri je najavio kako će Buffona odmarati, dok će Pjanić i Khedira ordinirati veznim redom, zna Allegri koliko je ova utakmica važna i ne može si dopustiti luksuz da odmara pola momčadi...

- Miralem i Sami će krenuti od prve minute, ali još nisam siguran tko će im raditi društvo u vezi.

Strateg Juventusa konstatira da je Torino posložena momčadi i tvrdi da neće biti lako.

- Teren Mazzarri radi dobar posao, Torino je homogena ekipa, imaju glavu i rep i moramo ući s punim angažmanom u ovu utakmicu. Derbi nikad nije laka utakmica, moramo napraviti sve kako bismo pobijedili i nastavili lov na Napoli.

Napolitanci su pokazali da ih EL ne zanima, svjesni da je ovo povijesna prilika za scudetto.

- Naletjeli su na jakog protivnika, možda im je prvenstvo bilo u glavi, ali igranje u Europi je uvijek teško.

Allegri je govorio i o uzvratnom srazu s Tottenhamom i šansama njegove momčadi za prolaz...

- Iste su kao i prije prve utakmice, Tottenham je odlična momčad, a nama Liga prvaka ne smije biti opsesija, to nije dobro. Uglavnom, ima puno posla do tog 7. ožujka i okršaja na Wembleyju - završio je Talijan.

Linker
26. travanj 2024 22:39