Photo by Epsilon/Getty Images
U IDEALNOJ MOMČADI

NIKOLA VLAŠIĆ JE ZA RUSE JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA TAMOŠNJEG PRVENSTVA U njemu vide novog Modrića: 'Takvi igrači rade razliku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2019. 00:13

Otkako je u kolovozu 2018. godine stigao iz Evertona na posudbu u moskovski CSKA, Nikola Vlašić postao je jedan od najboljih igrača tamošnjeg prvenstva.

Hrvatski reprezentativac našao se tako u izboru WhoScored stranice u idealnoj momčadi ruskog prvenstva, a hvalospjev o njemu napisao je i ruski Sport Express koji ga je proglasio najvećim otkrićem sezone i nasljednikom Luke Modrića u hrvatskoj reprezentaciji.

"Mnogi u našoj zemlji nikad nisu čuli za Vlašića prije početka ove sezone, a postao je jedna od najvećih zvijezda ruskog prvenstva. Takvi igrači poput njega rade razliku. Mnogi misle da će biti nasljednik Modrića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i to ne bez razloga", stoji u tekstu Sport Expressa.

21-godišnji Hrvat očito je ostavio jako dobar dojam na Ruse, a vrijedi istaknuti i da mu je spomenuti WhoScored dodijelio najveću ocjenu (7,4) koju još uz njega imaju samo Ravanelli iz Akhmata i Dzyuba iz Zenita.

Vlašić je za ruskog velikana odigrao 31 utakmicu i pritom postigao osam pogodaka i sedam asistencija. Njegova je trenutna tržišna vrijednost prema Transfermarktu 18 milijuna eura.

Posudba mu traje do 30. lipnja, a o njegovoj se budućnosti dosta nagađa pa se tako prije nekoliko dana pisalo o mogućem transferu u Galatasaray.

Linker
19. travanj 2024 22:41