Nikola Vlašić
 Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
LOŠE VIJESTI UOČI EURA

NIKOLA VLAŠIĆ ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA MOSKOVSKI CSKA? Hrvatski reprezentativac ozlijeđen, čeka se prva prognoza

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. svibanj 2019. 16:03

Nogometaši moskovskog CSKA jučer su u utakmici predzadnjeg 29. kola ruske lige doma pobijedili Grozni (1:0), a pogodak odluke postigao je Čalov u 64. minuti s 11 metara.

Kraj utakmice nije dočekao hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je u 62. minuti zamijenjen zbog ozljede gležnja lijeve noge.

Tek treba vidjeti kakva je težina ozljede, ali moguće da je Vlašić jučer odigrao svoju posljednju utakmicu za CSKA. Nadajmo se da će se oporaviti do 8. lipnja kada igramo s Walesom u Osijeku, a važno nam je i da Vlašić spreman dočeka EP za mlade.

MOSCOW, RUSSIA - SEPTEMBER 01: Nikola Vlasic (L), Kristijan Bistrovic (C) and Fyodor Chalov of PFC CSKA Moscow celebrate a goal during the Russian Football League match between PFC CSKA Moscow and FC Ural Ekaterinburg on September 1, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Epsilon/Getty Images)
Epsilon/Getty Images

Kristijan Bistrović odigrao je posljednjih 12 minuta za CSKA, dok je Zoran Nižić odigrao svih 90 minuta za Grozni. Moskovljani su nakon nepotpunog 29 kola na 5. mjestu.

Linker
18. travanj 2024 23:39