Niko Kranjčar s Barišićem i Grezdom
 Screenshot
JEDAN OD NAJDRAŽIH

NISU GA ZABORAVILI Uvijek nasmijani Niko Kranjčar izazvao veliku pozornost u Beču, na kraju je otišao s poklonima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2018. 11:56

Dvoboju Europske lige u Beču između Rapida i Rangersa nazočilo je mnogo poznatih osoba iz svijeta nogometa. Od Hrvata vidjeli smo Ognjena Vukojevića, skauta izbornika Zlatka Dalića i kijevskog Dynama. On je promatrao hrvatske sudionike ovog okršaja, u prvom redu lijevog beka Rangersa Bornu Barišića, koji se vratio nakon ozljede.

Barišić je utakmicu odradio bez pogreške, ali na njegovu žalost Rangers je poražen (1:0). Njegov suigrac Katić nije ulazio u igru. Kod Rapida zapaženu ulogu imao je Dejan Ljubičić, koji je zabio za pobjedu u 84. minuti i tako osigurao europsko proljeće svom klubu. U obrani bečkog kluba igrao je i Mateo Barać.

Inače, veliku pozornost u Beču izazvao je Niko Kranjčar, koji je bio gost Rapida. Njega su “razvlačili” navijači Rangersa, ali i Rapida, gdje je napravio prve igračke korake, dok mu je otac Zlatko igrao za ovaj klub. Poslije utakmice najžešči navijači ugostili su Kranjčara mlađeg, te mu poklonili neke navijačke artikle. Večer prije družio se s Bornom Barišićem i Erosom Grezdom u hotelu u kojem su odsjeli gosti iz Glasgowa.

Linker
25. travanj 2024 07:32