REUTERS/Dado Ruvic
JAVALJAJU BIH MEDIJI

NOVI DETALJI: ROBERT PROSINEČKI PROVEO TRI SATA NA OPERACIJSKOM STOLU! Oko 16 sati kirurzi završili posao, nogometni savez BiH objavio o čemu se radi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2018. 10:47

NOVO 16.30 - Prema pisanja Avaza Robert Prosinečki puna tri sata proveo je na operacijskom stolu. Operacija je trajala tri sata, a prema posljednjim informacijama čini se da legendarni hrvatski nogometaš nije imao problem samo s slijepim crijevom. O čemu je riječ, još uvijek nije poznato...

- Robert Prosinečki zbog zdravstvenih teškoća jučer je primljen u Klinički centar Univerziteta Sarajevo. Prosinečki je danas uspješno operiran, riječ je o problemu sa diverticulumom tankog crijeva, dobro je podnio operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na Odjeljenju intenzivne njege, gdje će ostati nekoliko dana.

Obitelj, prijatelji i NS/FSBiH zahvaljuju svima na pozivima i porukama podrške. Izborniku želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobjede - objavili su iz iz nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

------------------------------------------------------------------------

Robert Prosinečki završio je u bolnici te je sinoć primljen na Sveučilišni klinički centar u Sarajevu, javio je jutros Dnevni avaz.

"Trenutno je na operaciji, abdominalni problemi su u pitanju i jučer se loše osjećao", izjavila je Glasnogovornica NSBiH Slavica Pecikoza, za SportSport.ba.

------------------------------------------------------------------------

Legenda hrvatskog nogometa i izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine je po dolasku primio infuziju te je ostao na dodatnim pretragama.

Dnevni avaz javlja da se popularni 'Žuti' osjećao loše tijekom jučerašnjeg dana tako da nije bio ni na otvaranju novog administrativnog sjedišta Nogometnog saveza BiH, gdje su prisustvovale brojne poznate osobe uključujući i predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina.

"Nedolazak je čelnicima NSBiH pravdao riječima da se 'ne osjeća baš najbolje' i preporuka je bila da se javi na KCUS. Na kraju je poslušao naš savjet", kaže izvor iz Nogometnog saveza BiH blizak Radiosarajevo.ba.

Glasnogovornica NSBiH Slavica Pecikoza za Anadolu Agency potvrdila je da će Prosinečki tijekom današnjeg dana biti podvrgnut operaciji.

"Izbornik se nije osjećao najbolje od povratka iz Španjolske. Mislio je da se radio o umoru, ali još se jučer njegovo stanje pogoršalo pa je istog dana hospitaliziran. Tijekom dana će biti podvrgnut operativnom zahvatu", izjavila je Pecikoza čije riječi prenose BiH mediji.

Linker
23. travanj 2024 00:31