Getty Images
ODŠEPAO S TERENA

NOVI PROBLEMI Najgore vijesti demantirane, Mario Mandžukić zbog ozljede propušta otvaranje Lige prvaka!?

Prve vijesti govorile su da se radi o ozljedi koljena...
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 10. rujan 2017. 10:50

Nije Chievo uspio zaustaviti aktualno prvaka Italije, Juventus je pred svojim navijačima u Torinu lakoćom došao do treće pobjede u trećem ligaškom kolu. Hetemaj je u 17. minuti zabio autogol, u 58. je Higuain pogodio za 2:0, a konačnih je 3:0 u 83. minuti postavio Dybala.

Trener Stare dame Massimiliano Allegri potpuno je promijenio Juventusovu postavu. Wojciech Szczesny, Blaise Matuidi i Douglas Costa upisali su svoje prve startove u crno-bijelom dresu. No problema nije bilo, uvjerljivo je Juve svladao goste iz Verone. Ključni trenutak utakmice zbio se u 54. minuti kad je Allegri s klupe ubacio Dybalu. Tada se sve na travnjaku promijenilo, Juve je zagospodario travnjakom i polako lomio otpor Chieva.

Mario Mandžukić počeo je u udarnoj postavi i igrao do 83. minute utakmice kad ga je zamijenio Bentancur. No problem je u tome što je Mandžukić zbog ozljede odšepao s terena. Prve vijesti govorile su da se radi o ozljedi koljena, iako su talijanski mediji nakon utakmice ipak većinom pisali kako se radi o nezgodnom udarcu. No, kako sada stvari stoje, teško će hrvatski napadač zaigrati u utorak u Barceloni u Ligi prvaka.

- Prvi put smo igrali s trojicom veznjaka, za što sam realno imao samo jedan dan pripreme. Dozvolili smo suparniku previše udaraca prema vratima i na tome moramo raditi - rekao je Allegri.

Danas je na rasporedu osam utakmica 3. kola Serie A, a raspored je sljedeći: Inter - Spal (12.30), Atalanta - Sassuolo, Cagliari - Crotone, Lazio - Milan, Udinese - Genoa, Verona - Fiorentina, Benevento - Torino (15), Bologna - Napoli (20.45).

Utakmica Sampdoria - Roma trebala se igrati u subotu, ali je još ranije odgođena zbog poplavljenog terena.

Linker
25. travanj 2024 07:13