Reuters / Giorgio Perottino
DETALJI IZ SVLAČIONICE

OVAKAV MANDŽUKIĆ MNOGIMA JE POTPUNA NEPOZNANICA Suigrač hrvatskog napadača iznenadio izjavom o Super Mariju: 'Znam da je to teško zamisliti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2019. 14:12

'Mr. No Good', nadimak je koji vežemo uz Marija Mandžukića i koji se često koristi kako bi se opisao njegov ponekad namrgođeni izraz lica. Bivši Vatreni uvijek je zbog svoje borbenosti bio jedan od omiljenih igrača u očima navijača, ali i čovjek hladnog pogleda koji je često bio tema na spomen hrvatskog napadača.

Upravo je zato mnoge iznenadila izjava njegovog suigrača Emrea Cana koji je progovorio o nekim dosad nepoznatim detaljima iz Juventusove svlačionice, a među njima iskače informacije kojom je Mandžu istaknuo kao najzabavnijeg igrača 'Stare dame'.

TURIN, ITALY - NOVEMBER 27:  Mario Mandzukic (R) of Juventus celebrates with his team-mate Cristiano Ronaldo after scoring the opening goal during the Group H match of the UEFA Champions League between Juventus and Valencia at Allianz Stadium on November 27, 2018 in Turin, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

"Najzabavniji igrači? Mandžukić! Naravno, na svoj način. Ronaldo i Cancelo se također puno šale, ali ne mogu razumjeti što njih dvojica pričanju, no uvijek mi izgleda jako smiješno."

"Mario ima svoj karakter, jedan poseban", kroz smijeh je nastavio njemački reprezentativac.

"On nam može naređivati svojim pogledom, a ujedno je i jedan od najpametnijih i najtoplijih igrača. Njegov doprinos momčadi je ključan. On je jako smiješan tip, znam da je to teško zamisliti, ali ima dobar smisao za humor", zaključio je Can u razgovoru s Tuttosportom.

Linker
17. travanj 2024 06:48