REUTERS/Dado Ruvic
PIŠU BiH MEDIJI

PROSINEČKI LIJEČENJE NASTAVLJA U ZAGREBU? Mediji iz susjedstva donijeli nove informacije o situaciji legendarnog nogometaša:'Robi želi kući u Zagreb'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2018. 19:32

Robert Prosinečki dvaput je u kratkom razdoblju morao pod nož. Legendarni hrvatski nogometaš nedavno je operiran u Sarajevu, dobro se oporavlja te, kako javljaju bosanskohercegovački mediji, želi liječenje nastaviti u Zagrebu.

"Izbornik Prosinečki trebao bi u ponedjeljak napustiti intenzivnu njegu. Naravno, ako oporavak bude tekao željenim tokom. Više ćemo znati u ponedjeljak, nakon redovne vizite", javio je izvor iz KCUS-a za Dnevni Avaz.

Izbornik reprezentacije BiH morao je na drugu operaciju jer mu je rana sporo zarastala. Kako se kasnije saznalo, do problema je došlo zbog tankog crijeva, a prvi je put u bolnici završio 23. studenog. Taj je zahvat trajao tri sata.

"Ovisi o tome hoće li to biti moguće izvesti, ali naravno da Robi želi kući u Zagreb. Tamo želi nastaviti liječenje. Ovdje ga posjećuje samo uža rodbina i sve je pod velom diskrecije", dodao je isti izvor.

Linker
23. travanj 2024 16:55