SEVILLE, SPAIN - MAY 25: Ivan Rakitic of FC Barcelona reacts during the Spanish Copa del Rey match between Barcelona and Valencia at Estadio Benito Villamarin on May 25, 2019 in Seville, . (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Alex Caparros/Getty Images

LOŠA VEČER ZA BARCU

RAKITIĆ OBJASNIO BURNU REAKCIJU ZBOG KOJE SE NAŠAO NA UDARU KRITIKA 'Pa normalno je da sam se uznemirio... Na terenu sam ostavio sve što sam imao'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 26.05.2019. u 09:41

 • Barcelona je propustila osvojiti još jednu titulu. U subotu navečer u finalu Kupa Španjolske slavila je Valencija (2:1), a na terenu je do 76. minute bio i Ivan Rakitić.

  Upravo je hrvatski reprezentativac jedna od glavnih priča nakon ovog dvoboja. Naime, Raketa je prilikom zamjene, kada je na teren ušao Alena, burno reagirao na odluku trenera Valverdea i bijes ispalio na nakoliko bočica s vodom.

  Vatreni je nije izbjegavao kamere nakon bolnog poraza te je prokomentirao situaciju zbog koje se našao na udaru navijača katalonskog diva.

          

   

  "Pa normalno je da sam se uznemirio, ne mogu u takvom trenutku napustiti teren s osmijehom. Poštujem odluku trenera, htio sam pomoći... Na terenu sam ostavio sve što sam imao. To je bila moja reakcija i ne mogu reći puno više od toga", objasnio je Vatreni čije riječi prenosi AS.

  "Do samog smo kraja vjerovali u povratak. Vidjelo se na svakoj lopti da dajemo sve od sebe, ali sad treba čestitati Valenciji. Htjeli smo dvostruku krunu, ali uzeli smo samo prvenstvo. Znali smo da moramo osvojiti sve, bili smo jako blizu... Trebamo biti samokritični i učiti iz pogrešaka za iduću sezonu", zaključio je Rakitić.

  Rakitić je od dolaska u Barcelonu 2014. godine svake sezone osvajao kup. Nakon četiri uzastopna naslova ta je serija prekinuta.

  Iz drugih medija