Reuters, sn ilustracija

SAMI HVALOSPJEVI

REAL ODUŠEVLJEN MODRIĆEM 'Nadam se da će fantastični Luka osvojiti Zlatnu loptu JUVENTUSOV ŠEF NAKLONIO SE MANDŽI 'Mario je izvanredan, obožavamo ga'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 11.09.2018. u 17:07

 • Dopredsjednik europskog nogometnog prvaka Real Madrida Pedro Lopez Jimenez u utorak je izjavio kako se nada da će Luka Modrić ove godine osvojiti Zlatnu loptu kao najbolji igrač svijeta te da će on u sljedeće dvije sezone biti okosnica momčadi Reala.

  "Nadam se da će Modrić osvojiti Zlatnu loptu i mislim da je on dobar igrač, zapravo on je fantastičan je," rekao je Jimenez novinarima u splitskom hotelu Le Meridien lav gdje sudjelovao u dvodnevnom radu Europskog udruženja nogometnih klubova (ECA).

  Jimenez je naglasio kako je hrvatski kapetan bio jako važan za 'Kraljevski klub' u prošloj sezoni prilikom osvajanja titule europskog prvaka.

  "Talijani kažu da je Luka bio režiser Realove igre. Nadam se da će on biti okosnica naše momčadi i sljedeće dvije sezone," rekao je Jimenez.

   

  Predsjednik Juventusa i čelnik Europskog udruženja nogometnih klubova Andrea Agnelli je pohvalio uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, te Marija Mandžukića koji igra za ovaj proslavljeni talijanski klub.

  "Mario je izvanredan čovjek i mi ga obožavamo," kazao je Agnelli dodavši kako 'Vatreni' zaslužuju "veliki pljesak" zbog rezultata kojeg su ostvarili na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

  Agnelli je naglasio kako Hrvatska ima jako talentirane pojedince u svim sportovima i to je, kako se izrazio,"prepoznato na svjetskoj razini."

  "Mandžukić je jedan od najtalentiranijih," dodao je Agnelli.

  Na novinarski upit kako će se riješiti problemi u sustavu transfera nogometaša, Agnelli je kazao da je FIFA osnovala radnu skupinu koja se bavi transferima i kompenzacijama za transfere.

   

  "Fifina radna skupina dobro radi taj posao i za sad nismo vidjeli puno problema u vezi s tim," dodao je Agnelli.

  Dopredsjednik Reala Pedro Lopez Jimenez je dometnuo kako bi "bilo krivo reći da postoje veliki problemi u vezi transfera igrača."

  "Promjene mogu biti u malim detaljima i nije riječ o revoluciji nego o evoluciji," kazao je Jimenez.

  Iz drugih medija