Screenshot: YouTube

'ON TRI GODINE NIJE IGRAO'

ROBERT PROSINEČKI JEDNOM DINAMOVCU NAJAVIO ŠTO GA ČEKA U ZMAJEVIMA, A PITANJE O DRUGOM GA JE VIDNO IŽIVCIRALO: 'Zašto me stalno pitate za njega?'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.11.2018. u 13:47

 • Izbornik  reprezentacije BiH Robert Prosinečki objavio je danas popis igrača za utakmice protiv Austrije i Španjolske, a na presici je bilo poprilično zanimljivo.

  Veliki Žuti morao je objasniti zašto je pozvao dvojicu nogometaša iz mlade reprezentacije Amera Gojaka i Ermedina Demirovića, ali i zašto nije pozvao još jednog sjajnog dinamovca - Izeta Hajrovića.

  "Gojak je bio najbolji igrač uz Demirovića u mladoj reprezentaciji. Jedan od njih će u narednim godinama biti vođa ove reprezentacije. Nadam se da će u budućnosti biti još takvih igrača. Što se konkretno ove utakmice tiče, neće igrati nijedan od prve minute, koliko god novinari smatrali da Gojak, recimo, treba biti u prvoj postavi", rekao je Prosinečki, a kada je stiglo pitanje o Hajroviću, vidno se iživcirao, prenosi Avaz.

  "Zašto me stalno pitate za Izeta? Višća je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji koje imamo. Meni je iznenađenje što Duljević igra u Dresdenu. On ima kvalitet za puno veći klub. Izet Hajrović tri godine nije igrao. Igra dobro u posljednje vrijeme i ne znači da neće biti na spisku. Naredne godine imamo utakmice svaki mjesec. Dinamo igra dobro, Izet igra dobro i ne znači da ga neću zvati", zaključio je priču Prosinečki.

  Iz drugih medija