REUTERS/Dado Ruvic
ZAKAZAN TERMIN

ROBERT PROSINEČKI MORA NA NOVU OPERACIJU! Borba legendarnog Žutog se nastavlja: 'Nedavno je bio na kontroli u Sarajevu, opet će morati 'na stol''

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2019. 11:29

Robertu Prosinečkom slijedi i treća operacija u svega par mjeseci. Legendarni hrvatski nogometaš i izbornik Bosne i Hercegovine zbog zdravstvenih problema morat će ponovno na operacijski stol.

Dnevni avaz javlja kako je novi zahvat zakazan za 15. veljače, a prema prognozama ne bi trebao trajati duže od sat vremena.

Isti medij javlja i da su NSBiH i KCUS uvjereni kako će Prosinečki biti spreman voditi reprezentaciju BiH u nadolazećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, a BiH prvu utakmicu igra 23. ožujka protiv Armenije.

"Izbornik je nedavno bio na kontroli u Sarajevu. Obavit će još jednu operaciju", potvrdila je za Faktor glasnogovornica NSBiH Slavica Pecikoza.

Podsjetimo, Prosinečki se još u studenom nakon povratka iz Las Palmasa, gdje je igrao prijateljski meč sa Španjolskom, požalio na bolove u trbuhu, četiri dana kasnije je hospitaliziran da bi 23. studenog bio i podvrgnut kirurškom zahvatu zbog proglema s tankim crijevom.

Njegova prva operacija trajala je četiri sata, dok je onaj zahvat iz 1. prosinca 2018. ipak bio kraći. Tada je pak pod nož morao jer mu je rana sporije zarastala.

Linker
23. travanj 2024 20:25