Luka Modrić
 REUTERS/Matthew Childs / REUTERS
KONTRA KRITIČARIMA

ŠPANJOLSKI KOMENTATOR OKRENUO PRIČU I U POSEBNOM ČLANKU RAZOTKRIO PRIČU O 'LOŠEM LUKI MODRIĆU' 'Vidjeli smo Hrvata u sjajnom izdanju'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 16. veljača 2018. 17:31

Dio španjolskih medija nije našao previše pohvala na račun igre Luke Modrića u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka s Paris Saint-Germainom. Tako Marca za Modrića kaže kako su ga suparnički igrači dobro čuvali, no dodaje da se “dobri uvijek pojave na kraju” te da je hrvatski veznjak započeo akciju za drugi pogodak Reala. U katalonskom Sportu dobio je slabu ocjenu pet, s obrazloženjem da nije nanio nikakvu štetu PSG-u.

Zanimljivo je da je As u ocjeni Modrićeva učinka napisao kako je bio ispod svoje uobičajene razine te da mu je Rabiot radio probleme cijelu utakmicu, između ostalog pobjegao mu je kod vodećeg pogotka Parižana.

Međutim, Asov komentator Alvaro Benito Villar u posebnom je članku pohvalio kapetana Vatrenih.

- Vidjeli smo hrvatskog igrača u sjajnom izdanju. Bio je protagonist kad je njegova momčad imala posjed, vrlo mobilan, cijelo se vrijeme nudio i uspijevao izbjeći suparnički presing preciznim loptama. Njegove tehničke mogućnosti su neograničene, on uvijek pronalazi pravo rješenje. Ni njegov defenzivni učinak nije prošao nezapaženo, njegovo žrtvovanje za kolektiv i suigrače je potpuno. Ovakav Modrić je sjajna vijest za Real - ističe Villar.

As donosi i podatke o prijeđenoj udaljenosti, iz kojih je vidljivo da je Modrić s 12.003 metra odmah do Tonija Kroosa (13.362).

Linker
08. svibanj 2024 20:57