Screenshot: Instagram
O TOME SE PIŠE

TALIJANSKI I ŠPANJOLSKI MEDIJI BRUJE O HRVATU Mateo Kovačić objavio fotografiju na Instagramu i potaknuo lavinu nagađanja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2017. 14:53

Veznjak Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić objavio je fotografiju na Instagramu i izazvalo lavinu medijskih nagađanja.

Naime, Kovačić je trenutno ozlijeđen (parcijalna ruptura aduktora) i zbog toga propušta reprezentativne utakmice protiv Finske i Ukrajine. Kako mu je Realov trener Zinedine Zidane tijekom reprezentativne stanke dao nekoliko slobodnih dana on ih je odlučio iskoristiti za odmor. Sa svojom lijepom suprugom Izabelom Andrijanić otputovao je za Rim.

What a wonderful experience

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Par se fotografirao u Vatikanu, a objavljena fotografija potaknula je lavinu nagađanja. Tako je Corriere dello Sport odmah lansirao priču da je Kovačićev dolazak u Rim signal da bi igrač uskoro mogao napustiti Real i opet zaigrati u Serie A, što je prenio i španjolski As.

Kovačić je igrao za milanski Inter između 2012. i 2015. godine prije transfera u Real, a prošlog ljeta u prijelaznom roku velik su interes za njegovim transferom pokazali Roma, Juventus, kao i Liverpool.

Linker
20. travanj 2024 05:33