Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v SD Huesca - Camp Nou, Barcelona, Spain - September 2, 2018 Barcelona's Ivan Rakitic celebrates scoring their fifth goal REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

POPUT ONIH MODRIĆEVIH

TRENER BARCELONE SE OGLASIO NAKON TOTALNE DOMINACIJE KATALONSKOG DIVA I MAJSTORIJE IVANA RAKITIĆA 'On zaslužuje individualne nagrade'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 02.09.2018. u 23:52

 • Trener vodeće momčadi španjolskog prvenstva Barcelone, Ernesto Valverde, rekao je u nedjelju da Ivan Rakitić također zaslužuje individualne nagrade poput onih koje je u četvrtak dobio Luka Modrić.

  "Da, naravno. No također mogu navesti i ostale jer svi moji igrači zaslužuju nagrade. No ne pridajem veliku važnost tim priznanjima", rekao je Valverde na konferenciji za medije u Barceloni upitan zaslužuje li Rakitić individualne nagrade.

  Luka Modrić, vezni igrač Real Madrida, u četvrtak je dobio nagradu za najboljeg veznog igrača te najboljeg nogometaša u Europi u izboru europskog nogometnog saveza UEFA-e.

  Screenshot
   

  FENOMENALNI POGODAK RAKITIĆA PROTIV HUESCE POGLEDAJTE OVDJE

  Rakitić je u nedjelju i po treći put ove sezona nastupio u udarnoj postavi Barcelone te je zabio peti pogodak u pobjedi od 8-2 nad novim prvoligašem Huescom. Rakitić je upisao i asistenciju dodavši loptu Lionelu Messiju za 1-1.

  "Je li ovo Barcelonina svečana jedanaestorka to ostavljam drugima da komentiraju, no puno je utakmica pred nama pa će svi igrači dobiti priliku", zaključio je Valverde.

  Vezni Rakitić je prošle sezone odigrao najviše utakmica za Barcelonu, njih 55, te je od dolaska Valverdea na klupu prije godinu dana u udarnoj postavi.

  SVE GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

  Iz drugih medija