GENOA, ITALY - MAY 07: Ivan Perisic; Samir Handanovic and Mauro Icardi (Inter) during the Serie A match between Genoa CFC and FC Internazionale at Stadio Luigi Ferraris on May 7, 2017 in Genoa, Italy. (Photo by Paolo Rattini/Getty Images)
Paolo Rattini/Getty Images

PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

U MEDIJE PROCURILA INTEROVA TAJNA: ARGENTINAC IZBAČEN IZ MOMČADI ZBOG SUKOBA S PERIŠIĆEM!? 'Reci ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.02.2019. u 10:33

 • Još jučer se pojavila vijest po kojoj Mauro Icardi nije stavljen na popis igrača Intera za današnji prvi susret 1/16 finala Europske lige protiv bečkog Rapida, a sada je u talijanske medije procurila vijest da je Argentinac izbačen iz momčadi. Navodno zbog sukoba s Ivanom Perišićem...

  Prema navodima Il Giornalea, preciznije novinara Franca Ordinea na kojeg se pozivaju svi ugledni talijanski mediji, Icardi i hrvatski reprezentativac imali su sukob u svlačionici nakon što je žena argentinskog nogometaša Wanda nedavno u jednoj emisiji komentirala da bi iza Perišićeve želje za odlaskom iz Intera možda mogli stajati i osobni problemi.

   

  "Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno?" - navodno je ljutiti Perišić urlao na poznatog napadača.

  Ako je ovo istina, ispast će da Icardi ima problema s još nekoliko igrača, jer, kako pišu Talijani, osim izbacivanja iz momčadi, sada mu je oduzeta i kapetanska vrpca.

  Iz drugih medija