Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
OPTIMIZAM U BAYERNU

VELIKA PODRŠKA I POHVALE ZA NIKU KOVAČA IZ SAMOG VRHA BAVARSKOG GIGANTA Predsjednik Bayerna biranim riječima progovorio o statusu hrvatskog trenera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2019. 14:57

Niko Kovač izvukao je dobar rezultat na Anfieldu kada je ovog utorka odigrao 0:0 protiv opasnog Liverpoola. Taktički pristup hrvatskog trenera nahvalili su mnogi stručnjaci koje je posebno impresionirao način na koji su Bavarci ugušili Liverpoolovu brzinu i opasne prodore.

Među onima koji su jako zadovoljni Kovačevim radom nalazi se i predsjednik Bayerna Uli Hoeness.

"Zadovoljni smo prezentacijom naše momčadi i načinom na koji su odigrali ovu utakmicu. Bila je to jedna disciplinirana predstava u kojoj su svi igrali jedan za drugoga. Bio je to zabavan nastup", ukratko je analizirao Hoeness susret na 'Otoku'.

Football Soccer - Bayern Munich v Mainz 05 - German Bundesliga - Allianz-Arena, Munich, Germany - 02/03/16  Former Bayern Munich President Uli Hoeness before the match. REUTERS/Michael Dalder. DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
REUTERS/Michael Dalder / REUTERS

Planovi za uzvrat?

"O tome će odlučiti trener. On je napravio dobar posao u prvom susretu i vjerujem kako će u uzvratu ponovno donijeti dobru odluku", nadodao je predsjednik Bayerna, a potom se i osvrnuo na brojne kritike s kojima se Niko suočavao tijekom ove sezone:

"Već neko vrijeme argumenti protiv njega nemaju nikakvog smisla. Evo, sad govorim napamet, ali mislim da smo pobijedili u 14 od posljednjih 16 utakmica... Zašto uopće raspravljati o pitanjima koja su već izlizana", zaključio je čelni čovjek bavarskog diva.

Linker
20. travanj 2024 10:43