Soccer Football - International Champions Cup - Bayern Munich v Paris St Germain - Woerthersee Stadium, Klagenfurt, Austria - July 21, 2018 Bayern Munich coach Niko Kovac before the match REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

ZANIMLJIV DVOBOJ

VELIKI DERBI OBILJEŽIT ĆE PREDSTAVLJANJE NIKE KOVAČA NA OBNOVLJENOJ ALLIANZ ARENI Bavarci večeras prvi put uživo gledaju Bayern hrvatskog trenera

AUTOR:
  • Slaven Kižlin

 • OBJAVLJENO:
 • 05.08.2018. u 14:03

 • ZADNJA PROVJERA Na Allianz Areni od 20.15 sučelit će se Bayern i Manchester Utd.

  Tjedan dana uoči početka sezone Bayern će odigrati zadnju provjeru. Na obnovljenu Allianz Arenu stiže Manchester United, kojem sezona počinje već u petak kada na otvaranju novog Premiershipa na Old Trafford stiže Leicester.

  Allianz Arena napokon izgleda kao dom Bavaraca, promijenjene su sive stolice, prevladava crvena boja.

   Bit će to ujedno i prva utakmica Nike Kovača pred zahtjevnom minhenskom publikom. Pripreme su odrađene u SAD-u, no tamo bivši hrvatski izbornik nije imao većinu prvotimaca, koji su se priključili tek u ponedjeljak. Još uvijek nema Corentina Tolissa, novopečeni svjetski prvak sutra će se s momčadi povući u trening kamp u sjevernoj Bavarskoj.

  Bit će zanimljivo vidjeti kako će danas Kovač raspodijeliti minutažu, u Americi je bio primoran koristiti i juniore, sada mu je praktički cijeli kadar na okupu. Kadar koji je ostao bez Artura Vidala, novog igrača Barcelone. Sportski direktor Hasan Salihamidžić ionako je otkrio što je cilj u skorijoj budućnosti.

  - Želimo da većinu momčadi čine njemački igrači, sada imamo devet reprezentativaca - rekao je Salihamidžić.

  Iz drugih medija