REUTERS/Lisi Niesner
ZANIMLJIV DVOBOJ

VELIKI DERBI OBILJEŽIT ĆE PREDSTAVLJANJE NIKE KOVAČA NA OBNOVLJENOJ ALLIANZ ARENI Bavarci večeras prvi put uživo gledaju Bayern hrvatskog trenera

ZADNJA PROVJERA Na Allianz Areni od 20.15 sučelit će se Bayern i Manchester Utd.
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 05. kolovoz 2018. 16:03

Tjedan dana uoči početka sezone Bayern će odigrati zadnju provjeru. Na obnovljenu Allianz Arenu stiže Manchester United, kojem sezona počinje već u petak kada na otvaranju novog Premiershipa na Old Trafford stiže Leicester.

Allianz Arena napokon izgleda kao dom Bavaraca, promijenjene su sive stolice, prevladava crvena boja.

Bit će to ujedno i prva utakmica Nike Kovača pred zahtjevnom minhenskom publikom. Pripreme su odrađene u SAD-u, no tamo bivši hrvatski izbornik nije imao većinu prvotimaca, koji su se priključili tek u ponedjeljak. Još uvijek nema Corentina Tolissa, novopečeni svjetski prvak sutra će se s momčadi povući u trening kamp u sjevernoj Bavarskoj.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će danas Kovač raspodijeliti minutažu, u Americi je bio primoran koristiti i juniore, sada mu je praktički cijeli kadar na okupu. Kadar koji je ostao bez Artura Vidala, novog igrača Barcelone. Sportski direktor Hasan Salihamidžić ionako je otkrio što je cilj u skorijoj budućnosti.

- Želimo da većinu momčadi čine njemački igrači, sada imamo devet reprezentativaca - rekao je Salihamidžić.

Linker
25. travanj 2024 08:26