Football Soccer - Juventus v AS Monaco - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Juventus Stadium, Turin, Italy - 9/5/17 Juventus' Mario Mandzukic celebrates scoring their first goal with fans Reuters / Max Rossi Livepic
Reuters / Max Rossi Livepic

ZA SVAKU POHVALU

VELIKI POTEZ MARIJA MANDŽUKIĆA ODUŠEVIO TALIJANE Hrvatski napadač još jednom pokazao kako lako pronalazi put do srca navijača

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.09.2018. u 19:25

 • Mario Mandžukić s razlogom je jedan od navijačima najdražih igrača. Baš kao i u Hrvatskoj, odnedavno bivši Vatreni doživljavan je poput božanstva u Torinu gdje igra u redovima talijanskog diva Juventusa.

  'Super Mario' jedan je od ključnih ljudi Massimiliana Allegrija, a ovu sezonu sjajno je otvorio s dva pogotka i jednom asistencijom u tri odigrana susreta i ujedno tri trijumfa Juventusa.

  Osim što lako pronalazi put do mreže, hrvatski napadač pokazao je da isto tako može bez problema pronaći onaj do srca navijača, a tome najbolje svjedoči njegov posljednji potez.

   

  Naime, Calciomercato donosi vijest o tome da je Mandžo zatražio produljenje ugovora sa 'Starom damom'. Onaj aktualni istječe mu 2021. godine, a on je imao veliku želju da se tu nadoda još jedna godina.

  Iako je to samo po sebi dovoljno za naklonost navijača talijanskog prvaka, ono što ih je posebno oduševilo je podatak da Mario nije želio povećanje plaće koja trenutno iznosi četiri milijuna eura godišnje.

  Potez za svaku pohvalu!

  Iz drugih medija