Screenshot
NJEGOV ZAŠTITNI ZNAK

VIDEO: BROZOVIĆ DAO IME SVOME POTEZU KOI JE ODUŠEVIO SVIJET Evo kako se od danas zove akrobacija koja je Messija i društvo ostavila u nevjerici

Nakon što je u srijedu na Camp Nou izveo potez koji je oduševio svijet, Marcelo Brozović je i 'brendirao' svoju akrobaciju
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2018. 21:43

U derbiju trećega kola Lige prvaka Barcelona je na Nou Campu dočekala milanski Inter. Barcelona je utakmicu odigrala bez najveće zvijezde Lionela Messija koji će zbog loma ruke još neko vrijeme izbivati s terena. Susret je završio pobjedom domaćih 2:0 pogocima Rafinhe i Jordija Albe.

Zanimljiva se situacija dogodila u 66. minuti. Milan Škriniar skrivio je prekršaj u zoni udarca na Rafinhi, a za izvođenje slobodnjaka izborio se Luis Suarez za koje je inače, podrazumijeva se, zadužen Messi.

Lukavi Urugvajac pokušao je iznenaditi nogometaše Intera i provući loptu ispod živoga zida, a tu je neviđen potez izveo hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. On je uklizao iza postavljenoga živoga zida i svojim tijelom zaustavio Suarezov udarac! Nevjerojatan i, možemo reći, revolucionarnipotez nekog nogometaša.

Epic Broz je na svome Instagram profilu dan poslije dao i naziv svome 'remek-djelu':

"Evo krokodilskog poteza!#EpicBrozo", napisao je Epic Brozo i 'brendirao' potez koji je prvi proveo u djelo na najvećoj nogometnoj pozornici.

Linker
19. travanj 2024 21:45