Screenshot
ODLIČAN PREGLED IGRE

VIDEO: EVO ZAŠTO JE NIKOLA VLAŠIĆ OTKRIĆE SEZONE U RUSIJI Sve bolji Vatreni majstorski asistirao za spasonosni gol u velikom derbiju!

Piše: HinaObjavljeno: 20. travanj 2019. 22:46

U subotnjem derbiju 24. kola nogometnog prvenstva Rusije moskovski Lokomotiv je na domaćem terenu protiv gradskog rivala CSKA-a odigrao 1-1, a hrvatski veznjak Nikola Vlašić bio je asistent za izjednačujući pogodak gostiju kojeg je u 40. minuti zabio Fedor Čalov.

Lokomotiv, u čijem sastavu nije bilo Vedrana Ćorluke, poveo je u 13. minuti pogotkom Nijemca Benedikta Howedesa.

Nikola Vlašić je standardni prvotimac CSKA-a i u ruskom prvenstvu je upisao 5 golova i 4 asistencije, a u Ligi prvaka 3 gola i 2 asistencije. Niksi je ove sezone postao pravo otkriće ne samo u klubu, nego i u cijeloj ruskoj ligi, i sigurno će biti zanimljivo vidjeti gdje će na ljeto nastaviti karijeru. Kao što smo nedavno pisali - u igri je ostanak u Moskvi, odlazak u Zenit ili čak u Seriu A, gdje je zanimljiv uglednim imenima - Napoliju, Interu, Romi, Milanu i Atalanti.

Vlašić je i dalje igrač Evertona, koji bi, očekuje se, na kraju sezonu za hrvatskog reprezentativca mogao trebao izvjesiti odštetu od 15 milijuna eura.

Na prvenstvenoj ljestvici vodi Zenit iz St. Peterburga sa 48 bodova, drugi je Lokomotiv sa 43, a slijede Krasnodar sa 42 i CSKA sa 41 bodom.

Linker
18. travanj 2024 13:25