Screenshot
ZA NJEGA JOŠ NISTE ČULI

VIDEO: GODINAMA JE POKUŠAVAO U HRVATSKOJ, NIJE IŠLO, I ONDA SE DOGODI OVO! Pogledajte eksploziju mladog Hrvata u rukama bivšeg trenera Hajduka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2018. 16:01

Zanimljiva nogometna priča stiže iz Slovenije. Mladi hrvatski nogometaš Dominik Radić godinama je u Hrvatskoj pokušavao potvrditi neosporni napadački talent, da bi ove godine napokon proigrao u Sloveniji, u trenutno četvrtoplasiranoj momčadi Rudaru iz Velenja.

21-Radić prošao je trnovit put na hrvatskim travnjacima. Stasao je u Lokomotivi, seniorsku karijeru započeo 2016. godine u zaprešićkom Interu, pa prošle godine došao u ruke trenera Željka Kopića u Slaven Belupo. Nažalost, ozljede su ga unatoč odličnim fizičkim predispozicijama spriječile u potvrđivanju, upućeni kažu, velikog potencijala.

Prekrasne Radićeve škarice

I onda se dogodilo. Prošlo je ljeta stigao u Rudar, pod trenersku palicu bivšeg trenera Hajduka Marijana Pušnika, gdje je neko vrijeme živio u sjeni prvog strijelca lige, Kamerunca Johna Maryja, koji je ove zime našao angažman u Kini.

Pušnik mu je u nastavku sezone napokon dao priliku u udarnih 11, a Radić je od tada zabio četiri pogotka, od toga dva ovog vikenda u pobjedi 4:2 protiv Aluminija.

Bit će zanimljivo pratiti kako će se razvijati karijera stasitog, gotovo 1,90 metra visokog mladića, za kojeg kažu da ima gotovo sve - odličan udarac nogom i glavom, brzinu, dobar pregled igre i destrukciju igre protivnika. Kako se Radić snalazi u šesnaestercu možete pogledati u videu.

Linker
17. travanj 2024 23:16