screenshot
SEDMI GOL OVE SEZONE

VIDEO: HRVAT KREIRAO VELIKO IZNENAĐENJE Situacija koja će podići puno prašine: Izborio penal, isključenje pa sam zabio za veliku pobjedu!

Piše: HinaObjavljeno: 16. siječanj 2018. 22:26

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Santini bio je strijelac za Caen u 2-0 (0-0) gostujućoj pobjedi protiv Bordeauxa u susretu 21. kola francuskog prvenstva igranom u utorak.

Santini je u 89. minuti precizno izveo kazneni udarac za 1-0 kojega je i sam izborio, ali u kontroverznim okolnostima. Naime, Santini je u 86. minuti na pet metara od suparničkog gola udario svog čuvara Paula Buyssea, a ovaj mu je uzvratio dvije-tri sekunde kasnije udarivši ga šakom u prsa. Santini je nakon udarca pao, a glavni sudac je nakon konzultacija sa sucem iza gola Bordeauxa odlučio isključiti Buyssea i dosuditi 11-erac za Caen.

Za Santinija je ovo bio sedmi prvenstveni gol ove sezone.

U samoj završnici utakmice vratar Bordeauxa je došao u kazneni prostor Caena na udarac iz kuta, ali nakon što je obrana gostiju izbacila loptu Rodelin je udarcem u prazan gol sa sredine igrališta postavio konačni rezultat.

Santini je odigrao čitavu utakmicu za Caen koji je sada deveti sa 27 bodova, dok je Bordeaux 13. sa 23 boda.

Marseille je barem trenutačno izbio na drugo mjesto ljestvice 2-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Strasbourga do koje je stigao u samoj završnici. Golove su postigli Njie (79) i Payet (87). Marseille sada ima 44 boda, dva više od Monaca, koji od 21 sat igra protiv Nice, te Lyona, koji će u srijedu gostovati kod Guingampa. Strasbourg je ostao 12. sa 24 boda.

Na vrhu je Paris SG sa 53 boda.

REZULTATI 21. KOLA:

Bordeaux - Caen 0-2 (Santini 89-11m, Rodelin 90+4)

Marseille - Strasbourg 2-0 (Njie 79, Payet 87)

Kasnije igraju:

Monaco - Nice

Srijeda:

Amiens - Montpellier

Angers - Troyes

Guingamp - Lyon

Lille - Rennes

Metz - Saint-Etienne

Toulouse - Nantes

Paris SG - Dijon

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
15. travanj 2024 14:16