Getty Images, sn ilustracija
SPAS U ZADNJI ČAS

VIDEO: HRVAT NE MOŽE BEZ DRAME Tudor se specijalizirao za pobjede u zadnjim sekundama, sjajan slobodnjak za pobjedu Galatasaraya

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 11. ožujak 2017. 21:00

Igoru Tudoru ide u posljednjim minutama, kad se već čini da neće dobiti utakmice u kojima je bio favorit, spas stigne u zadnji čas. Nakon što su kao gosti svladali Antalyaspor 3:2 golom u 96. minuti, jučer su na svojem terenu stigli do pobjede nad Genclerbirligijem istim rezultatom 3:2.

Inan Selcuk, turski reprezentativac, zabio je taj gol, a on je bio strijelac i prvog pogotka u 5. minuti. Nijemac Lukas Podolski je pogodio mrežu u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

Gosti su vodili preko Khalilija u 1. minuti, a nakon promašenog kaznenog udarca Gurlera, Sahin je dobio novu šansu s bijele točke u 69. minuti i zabio za 2:2. I onda u finišu gosti su imali prigodu za pobjedu, Muslera je obranio, da bi na drugoj strani Inan Selcuk iz slobodnog udarca riješio susret.


All Goals & Highlights HD - Galatasaray 3-2... by livescoreIn

Da su navijači Galatasaraya nezadovoljni vidi se po samo 11.256 gledatelja na tribinama. Tudor je utakmicu gledao s tribine jer isključen je u prošlom kolu i dobio tri utakmice izbivanja s klupe. Komentari su medija - ako se ovako nastavi morat će otići i Tudor i Uprava.

Linker
18. travanj 2024 05:24