Screenshot
ODMAH SE ISPRIČAO

VIDEO: HRVAT U PRIJENOSU UŽIVO POLUDIO ZBOG MUČKOG POTEZA Pogledajte zašto je iznervirani Dario na TV-u opsovao velikog prijatelja!

Piše: Hrvoje SliškovićObjavljeno: 09. siječanj 2017. 10:00

Za NBA svijet bila je to potpuno nebitna utakmica dvije najlošije momčadi u ligi, ali za navijače hrvatske reprezentacije ‘sve na svijetu’. Brooklyn vs. Philadelphia na hrvatski se jezik prevodi kao Bogdanović protiv Šarića (95-105).

Dario Šarić je uz Joela Embiida bio najbolji igrač Sixersa. Treneri stalno ističu, a lokalni novinari ponavljaju, kako Šarić plijeni čvrstinom karakterističnom za grad i ljude iz Philadelphije. Iako je novi u ligi, predvodnik je po takvom, pobjedničkom stavu. No za sve koji su ga pratili u Hrvatskoj i Efesu takvo ponašanje nije nikakvo iznenađenje.

- Ako nisi čvrst to je kao da nemaš srca, a tako se košarka ne može igrati. Gubili smo, mislim, devet razlike, ali bili smo psihički jaki za preokret i pobjedu - rekao je Šarić nakon 17. “dvoznamenkaste” utakmice (18 koševa, 5 skokova, 30 minuta).


Dario Šarić Full Highlights 2017.01...

Ponovno je ušao s klupe, ali Brett Brown nije imao argumenata da bi ga duže vrijeme držao izvan igre, a koristio ga je na tri pozicije (krilo, krilni centar, centar). I Šarić i Bogdanović imali su povjerenje trenera u završnici, kad se odlučivao pobjednik, a pobjeda je i drugi put otišla Sixersima.


Dario Saric Dropped The F Bomb On Live TV

A nakon što je ponovno pokazao veliko srce na terenu, 'eksplodirao' je, sasvim opravdano, i nakon utakmice. Dario je davao izjavu televizijskoj kući CBS kada ga je suigač i prijatelj T. J. McConnell, onako u prolazu, u velikom slavlju, polio čašom vode po glavi. Šokirani hrvatski je reprezentativac u sekundi planuo, počastio je Amerikanca sočnom psovkom na engleskom jeziku pa nastavio razgovarati s novinarima kao da se ništa nije dogodilo.

Ipak, vrlo se brzo ispričao suigraču zbog instiktivnog poteza...

"Ova slika je dokaz istinskog prijateljstva, a moja je reakcija bila u žaru borbe. Želim se ispričari svim navijačima i McConnellu, naravno. Još jednom, žao mi je...", napisao je Dario na Instagramu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
25. travanj 2024 01:37