CROPIX
NOVI PORAZ

VIDEO: I BIVŠI TRENER HAJDUKA SRUŠIO RAZOČARANOG ROMEA JOZAKA 'Bili smo bez strasti, agresije i kreacije, moram doznati zašto se to dogodilo'

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 19. ožujak 2018. 13:22

Joan Carrillo srušio je Romea Jozaka! U derbiju 28. kola poljskog prvenstva Wisla je u Varšavi svladala Legiju 2:0. Bivši trener Hajduka, Španjolac Carrillo, sad je na klupi Wisle i zasluženo je odnio bodove u Krakow.

Eduardo da Silva odigrao je svih 90 minuta za Legiju, imao je jednu šansu, no u 50. minuti poslao je loptu udarcem glavom pokraj vrata. Wisla je do pobjede došla orijentirajući se na protunapade, a prvi je pogodak zabila u 26. minuti iz jedanaesterca. Remy je na rubu šesnaesterca srušio bivšeg dinamovca Tibora Halilovića (bio je među boljima kod Wisle, u 66. minuti zamijenio ga je Petar Brlek, bivši igrač Slavena Belupa) i nakon korištenja VAR-a sudac Frankowski potvrdio je svoju prvotnu odluku i opravdano pokazao na bijelu točku. Strijelac sa 11 metara bio je izvrsni Španjolac Carlitos Lopez.

Baš je Carlitos Lopez u 30. minuti prošao kraj Eduarda i odlično centrirao sunarodnjaku Velezu, koji je udarcem glavom s metar-dva poslao loptu u mrežu za konačnih 2:0. Legia je nešto pokušavala u drugom dijelu, ali bilo je to jalovo...

- Čestitam Wisli, bila je bolja i zasluženo pobijedila. Nama je nedostajalo energije, strasti, agresije i kreacije, moji igrači nisu bili mislima u utakmici i moram doznati zašto se to dogodilo - rekao je razočarani Jozak nakon utakmice.

Redoslijed: Jagiellonia 54, Legia 51, Lech 49...

Linker
23. travanj 2024 01:53