Screenshot AS

RED SE MORA ZNATI

VIDEO: KAD PODVALIŠ MODRIĆU, DOBIJEŠ 'JEZIKOVU JUHU' Kapetan Hrvatske objasnio jedva punoljetnoj zvijezdi tko je gazda u Realu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 30.11.2018. u 16:58

 • O statusu Luke Modrića u svjetskom nogometu ove sezone sve govore njegove nagrade.

  Kapetan Hrvatske u Rusiji je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva, potom je pomeo konkurenciju u UEFA-inom i FIFA-inom izboru za nogometaša godine, jučer je izabran za nogometaša svijeta u izboru Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, a smiješi mu se i Zlatna lopta, koju će u ponedjeljak dodijeliti ugledni France Football.

  Poseban status Luka ima i u Realu, gdje je trenutno uz Sergia Ramosa jedan od gazda svlačionice pune zvijezda. Španjolski dnevnik AS danas je to i slikovito prikazao videom sa treninga Reala, na kojem je hrvatski Maestro očitao bukvicu jedva punoljetnom Brazilcu Viniciusu Junioru.

  Mlada brazilska zvijezda propustila je jednu loptu u igri 'ševe' pa je Modrić morao u sredinu, a Lukina reakcija bila je istovremeno i pedagoški stroga, ali i simpatična. Da se zna tko je gazda...

  VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

  Inače, Real u subotu na Santiago Bernebuu dočekuje Valenciju, i ima priliku smanjiti zaostatak za vodećom Sevillom koja je trenutno prva momčad La Lige sa šest bodova prednosti.

  Iz drugih medija