Screenshot AS
RED SE MORA ZNATI

VIDEO: KAD PODVALIŠ MODRIĆU, DOBIJEŠ 'JEZIKOVU JUHU' Kapetan Hrvatske objasnio jedva punoljetnoj zvijezdi tko je gazda u Realu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2018. 17:58

O statusu Luke Modrića u svjetskom nogometu ove sezone sve govore njegove nagrade.

Kapetan Hrvatske u Rusiji je proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva, potom je pomeo konkurenciju u UEFA-inom i FIFA-inom izboru za nogometaša godine, jučer je izabran za nogometaša svijeta u izboru Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, a smiješi mu se i Zlatna lopta, koju će u ponedjeljak dodijeliti ugledni France Football.

Poseban status Luka ima i u Realu, gdje je trenutno uz Sergia Ramosa jedan od gazda svlačionice pune zvijezda. Španjolski dnevnik AS danas je to i slikovito prikazao videom sa treninga Reala, na kojem je hrvatski Maestro očitao bukvicu jedva punoljetnom Brazilcu Viniciusu Junioru.

Mlada brazilska zvijezda propustila je jednu loptu u igri 'ševe' pa je Modrić morao u sredinu, a Lukina reakcija bila je istovremeno i pedagoški stroga, ali i simpatična. Da se zna tko je gazda...

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Inače, Real u subotu na Santiago Bernebuu dočekuje Valenciju, i ima priliku smanjiti zaostatak za vodećom Sevillom koja je trenutno prva momčad La Lige sa šest bodova prednosti.

Linker
18. travanj 2024 20:04