REUTERS/Alkis Konstantinidis
REUTERS

SADA SE SVE VRAĆA

VIDEO: KAKO JE JEDAN OD NAJKRITIZIRANIJIH NOGOMETAŠA POSTAO JEDAN OD 'ČETIRI SVECA' Hrvata dižu u nebesa, a trener ga hvali: Puno smo uložili u njega

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 30.09.2017. u 22:54

 • Marko Livaja dočekao je pogodak u AEK-u. Dušan Bajević ga je i ranije hvalio, isticao da je riječ o igraču koji će puno značiti za grčku momčad, ali iako je već imao nekoliko asistencija, posebno važna bila je ona protiv Olympiacosa, silno je čekao pogodak da mu se otvori.

  I dočekao ga je protiv bečke Austrije, u pravom trenutku za podizanje samopouzdanja u trenutku kada se sezona počinje zahuktavati. Najprije je sretno zabio nakon odbijanca za 1:0, onda i bio dobro postavljen da u posljednjoj minuti pospremi dodavanje Arauja i postavi konačnih 2:2.

   

  - Očekujem da Marko i dalje bude na ovoj razini. Puno smo toga uložili da ga dovedemo na ovu razini, želim da tako nastavi i pomogne momčadi u ostvarenju svojih ciljeva. Njegova agresivnost, uz igračku kvalitetu, puno znači za našu igru - rekao je o Livaji Manolo Jimenez.

  Grčki mediji otišli su još i malo dalje, i Livaju istaknuli među četiri AEK-ova sveca, odnosno igrača koji će dati svoj potpis ovogodišnjim rezultatima žuto-crnih. Uz Arauja, Mantalosa i Christodoulopoulosa, hrvatski bi napadač tako mogao biti jedna od ključnih figura u nastojanju AEK-a da prekine dominaciju Olympiacosa, ali i da napravi značajan rezultat u Europi.

  Iako se očekivalo da će pobijediti Austriju i s dvije pobjede u prva dva kola vizirati drugi krug to se ipak nije dogodilo, ali spomenuti kvartet ipak bi im mogao pomoći da u tome uspiju. Gostovanje kod Milana za 20 dana moglo bi uvelike pomoći u odgovoru koliko je takav ishod realan.

  Iz drugih medija