Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
PRVO LICE UTAKMICE

VIDEO: MAJSTORIJA ANTE REBIĆA U POBJEDI FRANKFURTA Hrvatski napadač asistirao pa postigao jedan od najljepših pogodaka u svojoj karijeri

Piše: HinaObjavljeno: 19. siječanj 2019. 17:25

Eintracht iz Frankfurta u 18. kolu Bundeslige na domaćem terenu dočekao je Freiburg i nošen sjajnim nastupom Ante Rebića stigao do 3:1 pobjede .

Rebić je odigrao jednu fantastičnu utakmicu. Hrvatski napadač bio je prvo lice susreta, a tu je titulu zaslužio asistencijom za prvi gol Hallera u 36. minuti te fantastičnim pogotkom s 20-ak metara koji se dogodio svega četiri minute kasnije.

Težak dan za goste potvrdio je Jović u samoj završnici poluvremena kada je povisio na 3:0. U nastavku je Freiburg preko Petersena smanjio na 3:1 u 69. minuti, a rezultat se nije mijenjao do posljednjeg sučevog zvižduka.

Rebiću je ovo bio 6. pogodak u 13. nastupa ove sezone, prvi nakon 24. studenog. Na istoj je utakmici stigao do svoje treće asistencije.

Bayer Leverkusen je kod kuće protiv trećeplasirane Borussije Mönchengladbach izgubio sa 0-1, a strijelac pobjedničkog gola bio je Alassane Plea (37). Hrvatski branič Tin Jedvaj nije bio u sastavu Leverkusena.

Dan ranije Bayern, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, kao gost je svladao Hoffenheim sa 3-1 golovima Goretzke (34, 45+1) i Lewandowskog (87), dok je za Hoffenheim svih 90 minuta igrao hrvatski napadač Andrej Kramarić.

Rezultati by SofaScore

Linker
21. travanj 2024 16:25