REUTERS
'ON IMA GLAVU ZA TO'

VIDEO: 'NEMA PROBLEMA, TU JE MARIO MANDŽUKIĆ' Mediji se dive, navijači kliču, Marione je najveća pojačanja pospremio na klupu i poharao Torino!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 21. rujan 2017. 13:39

Kolo u Serie A ne može proći bez pogotka nekog od hrvatskih nogometaša na Čizmi. U prošlome kolu strijelci su bili Ivan Perišić i Nikola Kalinić, a sinoć je pobjedu Juventusu donio Mario Mandžukić svojim drugim ovosezonskim pogotkom. Prvoj je postigao protiv Cagliarija u prvom kolu, protiv Genoe i Sassuola bio je asistent, a sada se ponovo upisao među strijelce u derbiju protiv Fiorentine, jednog od najljućih Juventusovih rivala

Dugo je Stara dama lomila otpor Viola, utakmica nije obilovala prilika sve dok Mandžukić nije pokazao svoj sjajni instinkt za pogodak. U 52. minuti Juan Cuadrado je ubacio u kazneni prostor Fiorentine, Higuain ostao kratak, a Mandžukić u padu glavom sjajno pogodio iza Sportiella.

Talijanski mediji su dan nakon utakmice puni hvale za goropadnog hrvatskog napadača. Gazzeta Dello Sport s naslovnice poručuje 'Nema problema: Tu je Mario Mandžukić', i 'SuperMario - on ima tvrdu glavu za to!', uz niz pohvala u samom tekstu.


SUperMariooooo

"Mandžukić je opet bio fantastičan, dok se Higuain ponovno nije iskazao. On igra i pored novih skupih konkurenata u vrhu napada, Coste i Bernardeschija. Hrvat se nikada ne predaje, uvijek je spreman žrtvovati se za druge, a ispunjava svaki zadatak koji je pred njega postavljen. Mandžukić je Juveova konstanta, kao i 1:0 rezultat dobrog starog Juvea", oduševljeni su komentatori jednako kao i navijači koji su u srijedu ponovno razvili zastave s Mandžinim likom.

Linker
14. travanj 2024 14:41