CROPIX
TRNOVIT POČETAK NOVE AVANTURE

VIDEO: NESUĐENI TRENER DINAMA PROTIV BIVŠEG DINAMOVCA Okršaj hrvatskih stručnjaka završio debaklom bivšeg 'alfe i omege' svih hrvatskih reprezentacija

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 02. listopad 2017. 14:02

Nenad Bjelica zbog kazne nije mogao jučer biti na klupi, ali je zadovoljno s tribina stadiona u Poznanju gledao kako njegova momčad igra u derbiju kola protiv Legije. Varšavskog velikana nedavno je preuzeo bivši direktor svih hrvatskih reprezentacija Romeo Jozak, po jučer viđenom čeka ga veliki posao, jer njegova momčad niti u jednom trenutku nije opasno zaprijetila Lechu.

Krajnjih 3:0 za domaću momčad zorno dočarava zbivanja na travnjaku. Domaći su bili bolji u svim segmentima igre, od prve minute su se nametnuli, a sve taktičke postavke gostujućeg trenera pale su u vodu nakon samo 12 minuta.

Tada su, naime, domaći poveli nakon akcije u kojoj su sudjelovali praktički svi Lechovi igrači, pogodak je zabio Gajos lijepo skrenuvši glavom ubačaj Gummyja. Nije domaći sastav smela niti rana ozljeda Marija Šituma. Dinamovac na posudbi u Lechu nakon jednog trka bolnog izraza na licu sjeo je na travnjak i za njega je derbi završio u 22. minuti. U 38. Tralka je zabio za 2:0, a sve nedoumice, ako ih je i bilo, razriješio je Makuszewski u 65. minuti, kada je postavio konačni rezultat.

Nakon 11 kola poljskog prvenstva vodi Gornik sa 22 boda, Lech ima jedan manje na drugom mjestu, dok je Legia na osmom mjestu na tablici sa 16 bodova.

Linker
19. travanj 2024 04:29