Niko Kranjčar
 Lynne Cameron/Getty Images
SLIKE JOŠ ŽIVE

VIDEO: NIKO KRANJČAR NAKON EUROGOLA PRIZNAO 'Ponizili su nas, to ne možemo zaboraviti! Strašno me je to pogodilo...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2017. 17:25

Glasgow Rangers i Olympique Marseille jučer su odigrali prijateljsku utakmicu na Rangersovu stadionu Ibrox, a potez utakmice izveo je bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar.

Gosti iz Francuske poveli su pogotkom Valerea Germaina, novog ovoljetnog pojačanja iz Monaca, koji je poentirao u 61. minuti. Slavni škotski klub ipak je uspio ostati neporažen, a za to je zaslužan upravo Kranjčar.

U 75. minuti Niko je preuzeo odgovornost iz slobodnog udarca s dvadesetak metara, uzeo je zalet i fantastično pogodio lijevi gornji kut vrata gostiju iz Marseillea.


Niko Kranjčar vs Marseille

Kranjčar se nakon utakmice prisjetio velikog ovosezonskog poniženja svoje momčadi, koje je usmjerilo cijelu sezonu Rangersa. Nogometaši luksemburškog Progres Niederkorna priredili su senzaciju izbacivši slavne Škote u prvom pretkolu Europske lige, a slike očito, još žive...

"Poraz od Progresa je iza nas, ali to ne znači da mi to možemo zaboraviti. Ponizili su nas. Strašno me je to pogodilo, sve nas. Kao nogometaši, mi smo odgovorni za sve kad odjenemo ovaj dres, zato moramo biti bolji nego što smo bili tada", rekao je Kranjčar i dodao kako mu igranje prijateljskih utakmica ovih dana teško pada.

"Nitko ne želi igrati prijateljske utakmice, svi se žele natjecati. Ali sada moramo biti strpljivi i čekati početak domaćeg prvenstva gdje možemo pokazati svoju kvalitetu".

Linker
15. travanj 2024 12:07