screenshot

KAOS U POLJSKOJ

VIDEO: PREKID I NEREDI NA SLAVLJU HRVATSKE KOLONIJE U POLJSKOJ U paklenoj atmosferi pogodak postigao i bivši kapetan Dinama

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 20.05.2018. u 20:56

 • Nogometaši Legije iz Varšave treću su godinu zaredom, a 13. put u povijesti osvojili naslov prvaka Poljske.

  Momčad koju vodi hrvatski trener Dean Klafurić je u posljednjem kolu vodila sa 2-0 (1-0) na gostovanju kod Lecha u Poznanu kada su domaći navijači izazvali nerede i prekid, a strijelac prvog gola za Legiju bio je hrvatski veznjak Domagoj Antolić u 10. minuti susreta.

   

  Legiji je za osvajanje naslova bio dovoljan i bod iz dvoboja u Poznanu, Antolić ju je svojim golom poveo na pravi put, a nakon što je Kucharczyk u 69. minuti povisio na 2-0 postalo je jasno kako će pehar ponovno u Varšavu, a domaći navijači nisu se s tim mogli  mirno pomiriti.

  Za očekivati je kako će susret biti registriran sa 3-0 u korist Legije koja će tako prvenstvo završiti sa 70 osvojenih bodova, tri više od druge Jagiellonije, a 10 više od trećeg Lecha.

   

  Legia je ranije ovoga mjeseca osvojila i Kup pa je Klafurić, koji je nedavno na klupi zamijenio Romea Jozaka, na najbolji način krenuo u samostalnu trenersku karijeru.

  Iz drugih medija