Screenshot
NAVIJAČI OPET BRILJIRAJU

VIDEO: SVI SE DIVE NEVJEROJATNO TVRDOJ HRVATSKOJ GLAVI Krvario je kao Rocky!; Vjerojatno mu u svlačionici nisu zašili nego zavarili glavu!...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2017. 11:55

Juventus je 2:0 pobjedom nad Lazijem usred Rima osvojio talijanski nogometni Kup, 12. u svojoj povijesti, treći u nizu. U redovima „stare dame“ radovao se i Mario Mandžukić kojemu je sinoćnji trofej 17. u bogatoj internacionalnoj karijeri.

Juve je poveo u12. minuti u koprodukciji svojih Brazilaca kada je Alex Sandro s lijeve strane uputio dugu loptu, a Alves je ušao izao obrane Lazija i pogodio suprotnu stranu.

Juve je igrao svoju igru pokazavši da je bolji rival i to je uskoro potvrdio drugim pogotkom nakon ubacivanja iz kuta nakon kojega je loptu glavom skrenuo Alex Sandro, a Bonucci iz bliza pogodio za 2:0.

Lazio je bio blizu smanjenju rezultata nakon efektnog udarca glavom Immobilea na centaršut Milinković-Savića, ali je lopta prošla desetak centimetar od spojnice.

U duelima je ponovno snagom i odlučnošću plijenio naš Mario Mandžukić, iako se danima spekuliralo da je ozlijeđen i da je čak upitan i za finale Lige prvaka. Ali dogodilo se upravo suprotno - Mandžo je istrčao i na kraju ponovno oduševio navijače nevjerojatnom borbenošću.

U 45. minuti nakon jednoga zračnoga dvoboja s Bastosom ozlijedio arkadu, krv je šiknula niz lice, morao je hrvatski napadač i van igre, a u drugom poluvremenu se vratio s flasterom iznad lijevoga oka i nastavio igrati u istom tempu kao da se ništa nije dogodilo.

Dobio je u poluvremenu nekoliko šavova, vratio se u igru i na kraju zaradio odličnu sedmicu za svoj nastup u finalu.

"Nakon što je zbog udarca u arkadu krvario kao Rocky, vratio se još jači nego prije i na kraju odradio uobičajenu dozu 'kopanja", piše Gazzetta, dok Tuttosport piše kako je 'SuperMario ponovno nosio križ za cijeli njegovu momčad".

Ne treba posebno napominjati da je krvava glava oduševila i navijače. Jedan je u komentaru napisao 'Dodaš loptu Mandžukiću i siguran si. Zapravo, siguran je i mir u svijetu, zaštita okoliša, svi smo sigurni", dok drugi kaže 'vjerojatno mu u svlačionici nisu zašili, nego zavarili glavu"...

Buffon i Lichtsteiner su se samo nasmijali kad su vidjeli da Mandžukić krvari...

Svakom drugom bi omotali glavu zavojima, a on se na teren vraća s flasterom...

Linker
17. travanj 2024 12:22