Getty Images
BRILJANTAN ULAZ U SEZONU

VIDEO: TRENER ODUŠEVLJEN IVANOM PERIŠIĆEM Kad je Hrvat zabio drugi gol, šef je 'eruptirao': 'Od početka sezone nisam slavio...'

IVAN PERIŠIĆ Protiv Crotonea se opet upisao u strijelce, ima tri gola i tri asistencije
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 19. rujan 2017. 01:58

Cijelo ljeto trajala je trakavica oko Ivana Perišića i njegovog transfera u Manchester United, svako malo bi se pojavila neka slika koja bi bila ‘dokaz’ njegovog nezadovoljstva među Nerazzurrima, potencirala se polemika s novim trenerom Lucianom Spallettijem.

A onda kada je Serie A krenula, i kada je postalo jasno da se Perišić u ljetnom prijelaznom roku neće micati s Meazze, mnogi su sumnjičavo gledali prema, navodno, nezadovoljnim igračem u svlačionici Intera. Ipak, kada se počelo igrati za bodove hrvatski reprezentativac sve ih je demantirao, u prva četiri kola Serie A postigao je tri pogotka i upisao tri asistencije te se prometnuo u jednu od ključnih figura Intera u pokušaju da se prekine dominacija Juventusa.

Nadovezalo se produženje ugovora, a počele su pljuštati i pohvale trenera Spallettija.

- Perišić protiv Crotonea nije odigrao spektakularnu utakmicu, ali je bio spreman žrtvovati se za momčad i pomoći suigračima kada su bili u nevolji, a u velikim momčadima se tako radi. Ivan je lider! Nudi se u igri, odlično kontrolira loptu, ima upotrebljiva odigravanja za suigrače... Uz to, imao je i povratne sprinteve od 50-ak metara što je impresivno za ovakve utakmice koje mogu završiti i drugačije od onoga kako bismo željeli - poručio je trener Intera koji je karakterističan po tome da hladan kao led proživljava golove svoje momčadi.

Ipak, kada je Perišić postigao drugi pogodak Spalletti je eruptirao.

- Od početka sezone nisam slavio, ali protiv Crotonea je bilo itekako važno vratiti se kući s pobjedom. Perišićev gol je potvrdio pobjedu!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
25. travanj 2024 10:50