Getty Images
KAD IVAN 'POLUDI'

VIDEO: TRENER ODUŠEVLJEN NAKON SHOWA KOJI JE PRIREDIO VATRENI 'Kada potegne onaj svoj šprint od 60-70 metara izgleda kao da travnjak nestaje...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2017. 16:17

U prvoj utakmici 10. kola talijanske Serie A, Inter je na San Siru svladao Sampdoriju 3:2 i barem na jedan dan preuzeo prvo mjesto na tablici.

Za Inter su pogađali Škriniar (18) i dvaput Icardi (32, 54), a kod pogotka Icardija za 3:0 asistent je bio hrvatski veznjak Ivan Perišić, koji je sjajno odigrao cijelu utakmicu.

Perišić je bio jedan od najboljih te večeri, a osim asistencije dva puta je zatresao gredu i stativu te spašavao vrata Intera.

Pun hvale za hrvatskog reprezentativca bio je nakon utakmice i trener crno-plavih Luciano Spalletti.

"Ivan je u svim našim planovima i vizijama i on uvijek stoji s obje noge čvrsto na zemlji. On je veliki profesionalac, jedan od onih koji ostaje nakon treninga i barem još jedan sat radi posebno. Ponavljam, vrhunski profesionalac i mentalno, i fizički. Kada potegne onaj svoj šprint od 60-70 metara izgleda kao da travnjak nestaje pod njegovim nogama", opisao je moć hrvatskog krila talijanski stručnjak i pohvalio i ostale svoje igrače.

"Bila je to naša sjajna partija, nismo igrali samo 60-70 minuta. Odlična večer i rezultat, a tako nešto ne dolati bez momčadskog duha i zajedništva", zaključio je Talijan.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 14:37