Screenshot: Twitter
TO KOD LUKE NE PROLAZI

VIDEO: ZAŠTO JE MODRIĆ IZGUBIO ŽIVCE? Pogledajte kako je kapetan Hrvatske 'oprao' jednu od najvećih zvijezda i bivšeg najskupljeg igrača Real Madrida

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2019. 22:19

Luka Modrić prošle je godine ostvario sezonu iz snova koju će biti teško nadmašiti. Na klupskome mu planu cvjetaju ruže jednako kao i na reprezentativnom, u madridskome Realu najavili su mu i skorašnje produženje ugovora.

Nije tajna da je hrvatski kapetan uz Sergija Ramosa danas gazda Realove svlačionice, a kad je nogometne pogreške u pitanju, možda je i najkritični od svih prema suigračima.

Nedavno je tako u velikom madridskom derbiju protiv Atletica oštro iskritizirao mladog Juniora Viniciusa zbog olako izgubljene lopte nakon koje je Real primio gol, a sada se pojavila i nova snimka Lukine pedagoške reakcije s treninga.

Ovoga je puta malo neozbiljan bio Gareth Bale, dugogodišnji Modrićev prijatelj, u igri ševe.

Snimka prikazuje kako se Luka u trening-kampu iz nekog razloga naljutio na Balea, a zatim je, nekoliko trenutaka kasnije, ljutito napucao loptu. Simpatični video ljutnje najboljeg nogometaša svijeta ubrzo je postala viralna, a na društvenim mrežama se povela rasprava što je to naljutilo Modrića.

Bez obzira na Lukinu reakciju, Velšanin se nije prestao smijati, a što je to točno iziritiralo našega kapetana, zaključite sami.

Linker
24. travanj 2024 04:11