Dan Mullan/Getty Images
SIPAO HVALOSPJEVE

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ SVE JE ODUŠEVIO IZJAVOM O LUKI MODRIĆU 'Dijelimo istu krv, a njegovo umijeće je čudesno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2019. 10:30

Luka Modrić prekinuo je dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija posljednjih godina, a čini se da je taj Lukin uspjeh posebno oduševio - Zlatana Ibrahimovića!

Legendarni švedski nogometaš bosanskohercegovačkih korijena otkrio je da ga posebno veseli Lukin podvig i kao igrača Real Madrida, ali i kao kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Cristiano Ronaldo je godinama 'gospodario' u Madridu, a prošle su godine svjetla pozornice bila uperena upravo u hrvatskoga nogometaša. Osim uspjeha s Madridom u Ligi prvaka, Modrić je brojne prošlogodišnje nagrade zaslužio i ostvarenim uspjehom na Svjetskome prvenstvu u Rusiji.

SKOPJE, MACEDONIA - AUGUST 08:  Paul Pogba of Manchester United tackles Luka Modric of Real Madrid during the UEFA Super Cup final between Real Madrid and Manchester United at the Philip II Arena on August 8, 2017 in Skopje, Macedonia.  (Photo by Dan Mullan/Getty Images)
Dan Mullan/Getty Images

Posljednjih deset godina Zlatnu su loptu osvajali ili Leo Messi ili Cristiano Ronaldo, a upravo je Luka taj koji je prekinuo njihov fantastičan niz.

Zlatan Ibrahimović, aktualni igrač LA Galaxyja, oduševljen je što je napokon došlo do smjene na vrhu:

"Smatram da je Luka Modrić jedan od najkompletnijih veznih igrača na svijetu", izjavio je Ibra za britanski DAZN. "Imao je strahovito dobru prošlu godinu, on je igrač s vizijom i čini ovu igru fantastičnom. Njegovo umijeće je naprosto čudesno", sipao je komplimente proslavljeni nogometaš.

"Igrao sam protiv njega u ranoj fazi karijere, dok je još bio mlad igrač. Sada je mnogo iskusniji i sretan sam što je osvojio Zlatnu loptu, kao i sve druge nagrade. Ne događa se toliko često da takav tip igrača dobije zasluge za svoje umijeće.", poručio je Ibrahimović i dodao za kraj:

"Moja je majka Hrvatica, a porijeklom je iz iste regije odakle je Luka pa sam i zato sretan. Dijelimo istu krv", u svom je stilu završio Ibra.

Linker
24. travanj 2024 03:51