Screenshot/Facebook
'ZNATE LI VI ŠTO JE TO?'

ZLOČESTI DEČKO HR NOGOMETA: 'U Hajduku sam imao plaću 10.000 kuna i da je zaradim sam morao pišati krv! A ovi danas vrijede 2, 3 tisuće, a imaju...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. studeni 2018. 12:10

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč trenutno igra u Mađarskoj za Honved, ali je, kako je istakao, veliki navijač svog bivšeg kluba Zrinjski i redovno prati Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Jednako tako upoznat je i sa situacijom u Hajduku. U intervjuu za Hercegovina.info ponovno je bio bez "dlake na jeziku", te je "oprao" neke zvijezde.

- Kada sam imao 18 godina i ušao u prvu momčad Hajduka tamo su bili Andrić, Vejić, Skoko, Subašić, da ne nabrajam dalje. Imao sam plaću deseet tisuća brutto, ali da dođem do nje, morao sam pišati krv. Danas igrači u Hajduka imaju ugovore po 300-400 tisuća eura. Znate li vi što je to? Kada igrača vani platiš toliko para on će dati 20 golova po sezoni. U Bresci kada sam bio, napadač Caracciolo je imao 400.000 eura, ali taj isti Caracciolo bi dao po 30 golova u sezoni. Osim Juranovića i možda još jednoga, to su danas sve igrači za dvije-tri tisuće eura. Zato se i događa ovo što se događa da ne možemo dobiti nikoga. Iskreno vjerujem da će biti bolje, i da će doći bolja vremena.

Facebook / Tonći Kukoč

S mostarskim 'plemićima' osvojio je titulu prvaka Bosne i Hercegovine, igranje za Zrinjski mu je ostalo u lijepom sjećanju.

- Sjetite se kako su Željo i njihov trener slavili naslov tri kola prije kraja, dijelili su majice koje će koristiti na proslavi, pa dobro svi znamo kako je završilo. Na koncu je 20 000 ljudi u Mostaru na stadionu slavilo naslov prvaka. Navijačima bih još samo poručio: Sve će biti isto kao i lani – dodao je Kukoč.

Linker
15. travanj 2024 13:46