UZBUDLJIV PROSINAC NA PLANETSPORTU

A1 daruje korisnike – na PlanetSport 3 vaterpolo Hrvatska-Srbija i Liga prvaka besplatno u Osnovnom paketu

 

Prosinac donosi uzbudljiv sportski sadržaj na PlanetSportu. U srijedu, 12. prosinca, gledatelji će imati priliku uživati u dva spektakularna susreta na PlanetSportu 3 – vaterpolskom derbiju između Srbije i Hrvatske te utakmici UEFA Lige prvaka u kojoj će snage odmjeriti Valencia i Manchester United. Za tu priliku, i povodom mjeseca darivanja, A1 Hrvatska odlučila je pokloniti svim korisnicima A1 i B.net TV-a cjelodnevno uživanje u vrhunskom sportskom sadržaju na PlanetSport 3 u HD rezoluciji koji će taj dan biti besplatan odnosno dostupan u Osnovnom paketu televizijskih programa.

U Svjetskoj ligi u vaterpolu snage će u Nišu odmjeriti aktualni svjetski prvak Hrvatska i prošlogodišnji osvajač Europskog prvenstva, reprezentacija Srbije. Osim uživanja u izravnom prijenosu vječnog vaterpolskog derbija, svi gledatelji PlanetSport 3 programa moći će pratiti susret H skupine UEFA Lige prvaka između Valencije i Manchester Uniteda. Poseban gost Joška Jelčića i Stipe Pletikose u studiju PlanetSporta bit će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Gledatelji će na PlanetSportu moći uživati i u sportsko-zabavnom sadržaju autora i voditelja Roberta Knjaza. Mario Mandžukić i Šime Vrsaljko gosti su „Nogometnih priča“ 10., i 14.12., a 21. prosinca. Robert Knjaz će u „Dnevniku navijača“ približiti gledateljima na sebi svojstven način atmosferu i dojmove s odlučujućeg susreta C skupine UEFA Lige prvaka između Liverpoola i Napolija na legendarnom Anfieldu.

Od 20. do 28.12. pratite završnicu najdugovječnijeg malonogometnog turnira u na ovim prostorima, legendarne „Kutije šibica“. Sve najvažnije utakmice seniorskog i veteranskog dijela turnira uživo pratite na PlanetSportu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:37