ADIDAS SUPERCOURT: NEZAOBILAZAN MODNI DETALJ NA ULICAMA SVJETSKIH METROPOLA

AUTOR:
 • Promo

 • OBJAVLJENO:
 • 29.07.2019. u 10:20

 • INSPIRIRAN PEDESETOGODIŠNJIM ISKUSTVOM ADIDAS, ORIGINALS LANSIRAO HOME OF CLASSICS KOLEKCIJU TENISICA

  Prije više od 50 godina, poznate adidas Originals bijele kožne tenisice započele su svoje putovanje kao sportska inovacija budućnosti. Originalno napravljene za košarkaški teren, one su s vremenom nadilazile generacije, stilove i različite kulture da bi danas postale jedinstvena ikona i nezaobilazan modni detalj na ulicama svjetskih metropola.

  Kreativcima širom svijeta bijele kožne tenisice poslužile su kao način izražavanja, ali i kao platno koje bilježi sva njihova različita iskustva i doživljaje. Od sportskih terena, preko modnih pista, do naslovnih strana i ormara širom svijeta – ove tenisice dobile su jedno potpuno novo kulturološko značenje nakon toliko godina.

  Slaveći upravo taj poseban vizualni identitet koji opstaje desetljećima, adidas Originals lansirao je Home of Classics kolekciju tenisica kojom odaje počast svom nepogrješivom naslijeđu, spajajući deset esencijalnih modela, istovremeno kultnih i suvremenih, u jedinstvenu kolekciju.

  Priču kolekcije Home of Classics nije oblikovao samo adidas Originals, već i brojni sportaši, glazbenici, dizajneri, ikone stila i različitih kultura koje su za sebe, svih ovih godina, birale upravo neke od popularnih bijelih silueta. Prihvaćajući koliko su ljudi daleko odnijeli, ali i koliko će tek odnijeti vanvremenske dizajne popularng branda, Home of Classics kolekcija nudi kulturno naslijeđe koje je spremno za nove generacije.

   

  Novu kolekciju čini deset prepoznatljivih modela koji su prvobitno bili napravljeni za sportski teren –Superstar, Torsion Comp, Nizza HiRf, Continental 80, A.R., Stan Smith, Rivalry Lo arhivski model, kao i tri suvremena dodatka adidas Originals ponudi, Supercourt, S.C. Premiere i Supercourt RX model.

  Stvorene za teren, adaptirane za ulicu, Home of Classics kolekcija dostupna je širom svijeta od 1. lipnja, dok u Hrvatskoj ovaj jedinstveni vanvremenski model izrađen od vrhunske bijele kože – Supercourt koji oživljava naslijeđe i približava ga novim generacijama - možete pronaći u zagrebačkoj Buzz trgovini, Gajeva 5.